
Menu

"Alles naar Wens…"
Prelude
shiitake | dragon| tomami | Mimolette
palmhart | tamarinde | kokos
doperwt | kombu | dashi
bio zalm "Label Rouge" | avocado| jalapeño | ei
Menu
Coquille & zeebaars
Coquille & zeebaars | miso | gember | yuzu | basilicum
Tarbot
Tarbot | steur | bloemkool | kalamansi | beurre blanc
voor de leifhebbers "Royale Belgian caviar" (facultatief)
Roodbaars
Roodbaars | kreeft | wakamé | komkommer | granny smith
Hert
Filet van hert | kweepeer | schorseneer | rode kool | cêpes
Litchi
Litchi | kokos | anchan thee
Chocolade
Gekarameliseerde chocolade | olijf | gember | citrus
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

A la Carte
Voorgerechten
Pommes Moscovit
Aardappel | "Royale Belgain Caviar Platinum" | zure room
Ganzenlever 2 bereidingen
Terrine | shiso | honingmeloen | verbena
Gebakken | rabarber | appel | hazelnoot
King Krab
King Krab | cavaillon meloen | sesam | Imperial Heritage kaviaar
Coquille & zeebaars
Coquille & zeebaars civiche | miso | gember | yuzu | basilicum
Coquille
Coquille | gerookte steur | bloemkool | kalamansi | beurre blanc
Langoustine
Langoustine | mandarijn dressing | sepia | boemboe
Hoofdgerechten
Kreeft
Kreeft | kerrie | bisque | parel couscous | granaatappel
Tarbot
Tarbot moot | Kreeft | bearnaise | kastanje champignon
Zeetong
Zeetong | girollen | groene asperge | mossel | beurre blanc
Zwezerik
Zwezerik | artisjok | umami | zwarte look | choron
Wagyu Kagoshima A5
Wagyu | hollandaise | kataifi | courgette | pommes pont neuf
Grijze patrijs
Patrijs | cêpes | doyenne peer | kastanje | jeneverbes
Hert
Filet van hert | kweepeer| schorseneer| rode kool | cêpes
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.