
Menu

"Alles naar Wens…"
Prelude
shiitake | dragon| tomami | Mimolette
palmhart | tamarinde | kokos
doperwt | kombu | dashi
bio zalm "Label Rouge" | avocado| jalapeño | ei
Menu
Ganzenlever
Ganzenlver | shiso | Honingmeloen | verbena
Tarbot
Tarbot | steur | bloemkool | kalamansi | beurre blanc
voor de leifhebbers "Royale Belgian caviar" (facultatief)
Roodbaars
Zomer ree
Zomer ree | nectarine | butternut | dille | balsamico
Litchi
Chocolade
Gekarameliseerde chocolade | zwarte olijf | gember | citrus
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

A la Carte
Voorgerechten
“Torro” Tonijn
Torro | yuzu | courgette | verbena | Imperial Heritage kaviaar
Ganzenlever 2 bereidingen
Terrine | shiso | honingmeloen | verbena
Gebakken | rabarber | kersen | hazelnoot
King Krab
King Krab | ponzu | dille | koolrabi | Imperial Heritage kaviaar
Zeebaars lijngevangen
Zeebaars | french dressing | kropsla | pijnboompit | kappers
Asperge & Morielle
Asperge | morielles | tuinboon | bearnaise
Risotto
Risotto | Groene kruiden | Parmezaan | Witte Alba Truffel 7 gram
Langoustine
Langoustine | tom kha gai | tamarinde | galangal | buddha’s hand
Hoofdgerechten
Kreeft
Kreeft | kerrie | bisque | parel couscous | granaatappel
Tarbot
Tarbot | asperge | tuinboon | vin jaune | morielle | ganzenlever | postelein
Zeetong
Zeetong | girollen |asperge | tuinboon | mossel | beurre blanc
Zwezerik
Zwezerik | spinazie | umami | zwarte look
Wagyu Kagoshima A5
Wagyu | bearnaise | Pommes Pont Neuf | kropsla
Lam
Lam | salie | artisjok | N’duja | polenta | dijonaise
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.