De Pastorie

Menu Alliance – “Alles naar Wens…”

Menu verkrijgbaar vanaf zaterdag 7 september 2019

 

Menu “Mid-week special”

Geserveerd van woensdag t/m zaterdagmiddag (Uitgezonderd vrijdag- en zaterdagavond)

 

 

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !

Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen. Zo kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

“Business-time Club”

Geserveerd ‘s middags van woensdag t/m zaterdag (uitgezonderd feestdagen)

 

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !

Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen. Zo kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

 

“A la carte” – Van de kaart

We serveren u een ruime keuze “a la carte” gerechten en seizoen suggesties.
Een selectie dagverse top producten, creatief gebracht door ons team!

PRELUDE

GANZENLEVER /  LE FOIE GRAS D’OIE  /  GOOSELIVER
Ganzenlever, salade van meloen, compte van dadels, specerijen karamel
HAMACHI TONIJN   /   HAMACHI   /   AMBERJACK
Hamachi tonijn in carpaccio, sorbet van jalapeno, pickles van bloemkool
LANGOESTIENEN   /   LES LANGOUSTINES   /   DEEP SEA LOBSTER
Bretoense langoestienen, macedoine van knolgroenten, zomertruffel
CARABINERO GARNAAL   /   LA CREVETTE CARABINERO   /   CATABINERO SHRIMP
Carabinero garnaal, hoevekip en roquette, “ceasar salad inspired…”
PATAT KAVIAAR   /   POMMES MOSCOVITE   /   PATATO CAVIAR
Geprakte aardappel, gerookte paling, zeespinazie, Royal Heritage Caviar”


Z
ALIGHEDEN UIT DE ZEE  – LES DELICES DE LA MER

NOORDZEETONG  /  LA SOLE  /   SOLE
Waterzooi van Noordzeetong, langoestienen en bouchots mosselen, asperges uit Pertuis, girollen
KABELJAUW   /   LE CABILLAUD   /   CODFISH
Rug van kabeljauw, kappertjesboter, aardappelmousseline, zeespinazie
KREEFT  /  LE HOMARD  /  LOBSTER
Oosterschelde kreeft in kruidencoulis, kreeftenbout op een salade van snoeptomaatjes met basilicum
TARBOT  /  LE TURBOT  /  TURBOT
Moot van tarbot, luchtige Dijonaise, tuinbonen en lente-ui

VLEESGERECHTEN  –  LES RÔTIS

LAM “TEXEL”  /  L’ AGNEAU “TEXEL” /  LAMB “TEXEL”
Lam, geroosterde torenbloemkool, salsa van paprika en gekonfijte citroen
RUND   /   LE BŒUF   /   BEEF
Runderfilet van “BWB”, courgette, pistou, pommes souffle
ZWEZERIK   /   LE RIS DE VEAU   /   SWEETBREAD
Zwezerik, geglaceerde wortel, polenta met oriëntaalse vruchten, soja en ponzu
VARKEN “DUROC   /   LE COCHON “DUROC   /   PIG “DUROC”
Duroc varken, sambal groentenbuidel

“Cera actie”

Ook dit jaar nemen we deel aan de “Cera-actie”.
Deze loopt van 27/09/2019 tem 28/02/2020.

Ter info:
Vorig jaar nam ons restaurant +/- 10% van de couverts voor zich. 9878 om precies te zijn.
Uiteraard zijn we daar erg trots op en danken de Ceraleden hiervoor.

Hou de startdatum nauwlettend in de gaten!
Snel inschrijven is de boodschap daar het aantal couverts beperkt wordt tot 10.000. Als deze kaap bereikt is, wordt de actie afgesloten en is reserveren niet meer mogelijk.

Belangrijk:
De actie is alleen geldig voor Cera-vennoten. Er kan enkel gereserveerd worden via hun eigen “reservatietool”. Dit met het behulp van je vennotennummer. 1 vennotennummer geldt voor 2 personen.

Wijzigingen in het aantal personen en data kunnen enkel gebeuren via het reservatiesysteem van Cera en niet rechtstreeks bij ons.

Voor verdere vragen /oplossingen staan we u graag te woord.

Uitzonderlijk kan je ook in restaurant De Pastorie ook op zaterdagmiddag genieten van dit voordeel!

We houden je via deze pagina op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

Met vriendelijke groeten,
Carl & Loes, team Pastorie