De Pastorie

Menu Alliance – “Alles naar Wens…”

Menu verkrijgbaar vanaf 19 april

Geniet mee…

PRELUDE

Asperge / chocolade / amandel / kers / olijfolie
Falafel / rase el hanout / granaatappel
Ganzenlever / peperkoek / Madeira / rozijn
Tonijn / doperwt /munt / sesam / klaverzuring

MENU

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

Menu “Mid-Week Special”

Geserveerd van woensdagmiddag t/m zaterdagmiddag (uitgezonderd vrijdagavond en feestdagen).

BIO ZALM “LABEL ROUGE”
Mango / koolzaad / curry / macadamio noot
Weisser Burgunder, “Bechtheim” Weingut Geil, Rheinhessen 2021 -D-
ZEEBAARS
Kropsla / kappers / tuinbonen / french dressing
Terre di Chieti “Pecorino”, Umani Ronchi 2021 -I-
RUND / DUBBEL TUSSENRIBSTU BWB
Artisjok / aubergine / Noilly Prat
“Parallele 45”, Paul Jaboulet, Côte du Rhône 2019
AARDBEI
Kataïfi / sabayon / grand marnier

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

“Business-time Club”

Geserveerd ‘s middags van woensdag t/m vrijdag (uitgezonderd feestdagen)

3 – gangen menu “Business-time 60.00
Aangepaste wijnselectie 25.00

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

“A la Carte” Maart 2023

VOORGERECHTEN

GANZENLEVER  /  LE FOIE D’OIE  /  GOOSELIVER
Ganzenlever parfait, Doyenne peer, Madeira, amandel

ZEEBAARS  – Kaviaar  /  LE BAR DE LIGNE  /  SEABASS
Kropsla / kappers / tuinbonen / French dressing – “Heritage kaviaar” 15 gram

BIO ZALM “LABEL ROUGE” /  LE SAUMON  /  SALMON
Mango / koolzaad / curry / macadamia / ikura

OESTERS  /  LES HUITRES  /  OYSTERS
Gilardeau oesters, gepekelde venkel « Bloody Mary » / Granny Smith

LANGOESTIENEN  / LANGOUSTINES /  DEEP SEA LOBSTER
Langoestien XXL, Mango, butternut, kafir, curry jaipur

ZWEZERIK  /  LE RIS DE VEAU  /  SWEATBREAD
Tom kha Kai, rode biet, verveine, Lustau-Sherry, zomer truffel

HOOFDGERECHTEN

Te land en ter zee

TARBOT  /  LE TURBOT  /  TURBOT
Tarbot, morilles, Primeur asperges – risotto van knolselder

ZEETONG  /  LA SOLE  /  SOLE
Zeetong, groene kruiden, tijm, parel couscous

OOSTERSCHELDE KREEFT  /  LE HOMARD BLEU  /  BLUE LOBSTER
Oosterschelde kreeft, rode linzen, bisque, purple curry (1/1 – 550 gram)

LAM  /  L’AGNEAU  /  LAMB
Lam, aubergine, choron, miso, salie

DUIF UIT ANJOU / LE PIGEONNEAU  /  PIGEON
Duif, peperkoek, knolselderij, maïs, molé

RUND   /  LE FILET DE BOEUF  /  BEEF FILET
“BWB“, Morieljen, asperges, artisjok, zwarte look

Een huis waar mensen terugkomen en klanten gasten worden,
Dat is de ambitie van het team van restaurant “De Pastorie”.