‘T IS FEEST… JUBILEUM menu “30 JAAR PASTORIE”
Hoe kunnen we 30 jaar “culinair genot” beter vieren dan met een
uit gepuurd menu!
Geniet mee…
INTERMEZZO
Structure van zalm / belper knolle / avocado
scheermes & Zeeuwse oester komkommer / wasabi parels
sandwich van varkenskop / gribiche / Worchester
MENU
LANGOESTIENEN / LA LANGOUSTINE / DEEP SEA LOBSTER kruidenconsommé / primeurboeket Grüner Veltliner, “Antlasbergen”, Weingut Hagn 2020 |
TARBOT / LE TURBOT / TURBOT rode kerrie / bergamot / gepofte Shiitaké Venezia Chardonnay “Selezione”, Azienda Agricola Ai Galli 2020 |
NOORD ZEETONG / LA SOLE / SOLE inlandse asperges / grijze garnaal / artisjok Venezia Chardonnay “Selezione”, Azienda Agricola Ai Galli 2020 |
KALF / LE VEAU / VEAL daslook / olie van 100 % Arabica koffie Ultreia “Saint Jacques” Raûl Pérez, Bierzo Spanje 2019 |
RABARBER Munt / mojito |
AARDBEI Yuzu / chocolade Château Grillon, Sauterne 2019 (facultatief) |
Jubileum Menu “Alliance” – Alles naar Wens… | € | 105,00 |
Aangepaste wijnselectie | € | 40,00 |
Sappenarrangement | € | 30,00 |
Dessertwijn facultatief | € | 10,00 |
Dit menu serveren we doorlopend van 30 april tot en met 30 juni 2022.
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.
Geserveerd van woensdagmiddag t/m zaterdagmiddag (uitgezonderd vrijdagavond en feestdagen).
ROG IN EEN ZURE GROENTENMARINADE kruidenconsommé / primeurboeket Riesling „1899“, Weingut Sebastian Elberdinger Rheinhessen D, 2020 |
STAARTVIS MEDAILLON inlandse asperges / grijze garnaal / artisjok Pellehaut, Côte de Gascogne 2020 |
IBERICO VARKEN daslook / olie van 100 % Arabica koffie Valpolicella Ripasso, Rocca Alata 2017 |
AARDBEI Yuzu / chocolade |
4-gangen – “Mid-week special” Menu | € | 75.00 |
Aangepaste wijnselectie | € | 30.00 |
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.
Geserveerd ‘s middags van woensdag t/m vrijdag (uitgezonderd feestdagen)
3 – gangen menu “Business-time | € | 55.00 |
Aangepaste wijnselectie | € | 25.00 |
Dessertwijn facultatief | € | 10.00 |
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.
A LA CARTE
VOORGERECHTEN
Prélude
ZEEUWS OESTERS / LES HUITRES DE ZELANDE / ZEALAND OYSTERS
Zeeuwse oesters & tartaar van kreeft / gefermenteerde komkommer / frisse groenten salade
RISOTTO / LE RISOTTO / RISOTTO
Kabeljauw / Asperges & zeespinazie / Noordzeekrab
LANGOESTIENEN – Asperges / LES LANGOESTINES – Asperges / DEEP SEA LOBSTER
Bretoense langoestien / inlandse asperges / witte chocolade / rucola / zomertruffel
GANZENLEVER / LE FOIE D’OIE / GOOSELIVER
Ganzenlever parfait / chutney van abrikoos / violet
PATAT KAVIAAR / POMMES MOSCOVITE / PATATO CAVIAR 15 Gram
Simpelweg “patatje kaviaar” 30 Gram
HOOFDGERECHTEN
Te land en ter zee
TARBOT / LE TURBOT / TURBOT
Op de grill / béarnaise van zeevruchten / violette artisjok / zeesla
RODE MUL / LE ROUGET BARBET / RED MULLET
Asperges / fêves de Marais / shiitake / gember
ZEETONG / LA SOLE / SOLE
Goujonettes / primeurgroenten / hand gepelde garnaal / Riesling sabayon
NOORDZEE KREEFT / LE HOMARD BLEU / BLUE LOBSTER
Lente ui / jonge venkel – citrus / Beukenzwam / rode kerrie
DUIF ANJOU / LE PIGEON / PIGEON
Gelakt “zoet-zuur” / bataat / “bigarade”
ZWEZERIK / LE RIS DE VEAU / SWEATBREAD
Krokant gebakken / pata negra / erwten / gekonfijte sjalot
LAM / L’AGNEAU / LAMB
Filet van lam / kruiden panade / peterseliewortel – patisson met “pulled lamb”
Een huis waar mensen terugkomen en klanten gasten worden,
Dat is de ambitie van het team van restaurant “De Pastorie”.