De Pastorie

Menu – “Alles naar Wens…” A Touch of Paris

!! Menu verkrijgbaar vanaf 10/01/2025
op de pop up locatie “De watermolen”, Houtum 61 te Kasterlee

Geniet mee..

Prelude:

Ei dooier | Parmezaan | bieslook
Panisse | Sumac | Munt
Cornetto | Aardappel | Comté
Oester « Irish Mor »| Bruine boter | Sesam

MENU

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

Menu “Mid-Week Special” A Touch of Paris

!! Menu verkrijgbaar vanaf 10/01/2025 12.00 uur
op de pop up locatie De watermolen, Houtum 61 te kasterlee

Geserveerd van woensdagmiddag t/m zaterdagmiddag
(uitgezonderd vrijdagavond en feestdagen).

MENU

Coquille
Coquille | granny smith | citrus dressing | avocado
“Imperial heritage” kaviaar – (Facultatief 10 gram)
Grüner Veltliner, “Antlasbergen”, Weingut Hagn -O- 2023
Skrei
Skrei | pomelo | bloemkool | kokkels | sepia
Belleruche, Côte du Rhône, Dom. Chapoutier -F- 2023
Kalf
Zuurkool | Pani-Puri | augurk | béarnaise
Girlane, Alto Adige -I- 2022
Kastanje
Kastanje | Sparrentak | witte chocolade | Walnoot

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

“Business-time Club” A Touch of Paris

Geserveerd ’s middags van woensdag t/m vrijdag (uitgezonderd feestdagen)

3 – gangen menu “Business-time70.00
Aangepaste wijnselectie28.00

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

“A la Carte” Januari 2025 “A Touch of Paris”

Voorgerechten

Torro  |  Le Torro  |  Torro (Torro is het meest exclusieve stuk tonijn)
Torro  |  ganzenlever  |  hazelnoot  |  myoga |  dashi

Pommes Moscovite
Kaviaar “Imperial Heritage” (30 gram)

King Krab  |  Crab Royal  |  King Crab
King Krab | yuzu  |  dille

Ganzenlever  |  le foie d’oie  |  Gooseliver
Ganzenlever  |  Gerookte paling  |  Porto  |  kersen  |  Shiso

Zeebaars |  Le Bar de ligne  |  Seabass
Zeebaars | little gem | kappers | koolrabi | French dressing

Langoestien  |  langoustine  |  Deep sea lobster
Langoestien xxl  | mango | wortel | curry Jaïpur | tandoori

Jacobsvrucht  |  Coquille St-Jacques  |  Scallops
Coquille |  Pancetta  |  kastanje champignon |  Parmezaan  |  Herfst Truffel

Hoofdgerechten – Te land en ter zee

Tarbot |  Le Turbot  |  Turbot
Tarbot | kastanje chamignon | beurre blanc | knolselder | pommes soufflé

Zeetong  |  La Sole  |  Sole
Noordzee tong | oester “Irish Mor” | grijze garnaal | Riesling sabayon

Kreeft  |  Le Homard  |  Lobster
Europese kreeft | Nduja | pulpo | fideua

Zwezerik  |  Le Ris De Veau  |  Sweetbread
Zwezerik | shiitake | buikspek | herfst truffel

Hoevekip  | Le Poulet Fermier  |  Farm Chicken
Hoevekip  |  Champagne Sabayon  |  Pommes Pont Neuf  |  Herfst truffel

Wagyu Kagoshima A4  |  Le Boeuf Kagoshima Wagyu A5  |  Wagyu Kagoshima Beef A5
Wagyu | kimchi | zwarte look | artisjok

Fazant | Le faisan  | Phaesant (2 pers)
Fazant  |  girollen  |  wortel  |  witlof

Haas  |  Le lièvre  |  Hare
Haas “Arlequin” |  spruit  |  schorseneer  |  veenbessen  |  stoverij vd bout

Aanpassingen in menu’s en à la carte kunnen voor een meerprijs zorgen!