De Pastorie

Jubileum Menu – “Alles naar Wens…”

‘T IS FEEST… JUBILEUM menu “30 JAAR PASTORIE”
Hoe kunnen we 30 jaar “culinair genot” beter vieren dan met een
uit gepuurd menu!
Geniet mee…

INTERMEZZO
Structure van zalm / belper knolle / avocado
scheermes & Zeeuwse oester komkommer / wasabi parels
sandwich van varkenskop / gribiche / Worchester

MENU

Dit menu serveren we doorlopend van 30 april tot en met 30 juni 2022.

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

Menu “Mid-Week Special”

Geserveerd van woensdagmiddag t/m zaterdagmiddag (uitgezonderd vrijdagavond en feestdagen).

ROG IN EEN ZURE GROENTENMARINADE
kruidenconsommé / primeurboeket
Riesling „1899“, Weingut Sebastian Elberdinger Rheinhessen D, 2020
STAARTVIS MEDAILLON
inlandse asperges / grijze garnaal / artisjok
Pellehaut, Côte de Gascogne 2020
IBERICO VARKEN
daslook / olie van 100 % Arabica koffie
Valpolicella Ripasso, Rocca Alata 2017
AARDBEI
Yuzu / chocolade

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

“Business-time Club”

Geserveerd ‘s middags van woensdag t/m vrijdag (uitgezonderd feestdagen)

3 – gangen menu “Business-time 55.00
Aangepaste wijnselectie 25.00
Dessertwijn facultatief 10.00

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

“A la Carte” April 2022

A LA CARTE 

VOORGERECHTEN

Prélude

ZEEUWS OESTERS   /  LES HUITRES DE ZELANDE  /  ZEALAND OYSTERS
Zeeuwse oesters & tartaar van kreeft / gefermenteerde komkommer / frisse groenten salade

RISOTTO   /  LE RISOTTO  /  RISOTTO
Kabeljauw / Asperges & zeespinazie / Noordzeekrab

LANGOESTIENEN – Asperges / LES LANGOESTINES – Asperges / DEEP SEA LOBSTER
Bretoense langoestien / inlandse asperges / witte chocolade / rucola / zomertruffel

GANZENLEVER  /  LE FOIE D’OIE  /  GOOSELIVER
Ganzenlever parfait / chutney van abrikoos / violet

PATAT KAVIAAR  /  POMMES MOSCOVITE  /  PATATO CAVIAR                                15 Gram
Simpelweg “patatje kaviaar”                                                                                           30 Gram


HOOFDGERECHTEN

Te land en ter zee

TARBOT  /  LE TURBOT  /  TURBOT
Op de grill / béarnaise van zeevruchten / violette artisjok / zeesla

RODE MUL / LE ROUGET BARBET / RED MULLET
Asperges / fêves de Marais / shiitake / gember

ZEETONG  /  LA SOLE  /  SOLE
Goujonettes / primeurgroenten / hand gepelde garnaal / Riesling sabayon

NOORDZEE KREEFT  /  LE HOMARD BLEU /  BLUE LOBSTER
Lente ui / jonge venkel – citrus / Beukenzwam / rode kerrie

DUIF ANJOU /  LE PIGEON  /  PIGEON
Gelakt “zoet-zuur” / bataat / “bigarade”

ZWEZERIK   /  LE RIS DE VEAU  /  SWEATBREAD
Krokant gebakken / pata negra / erwten / gekonfijte sjalot

LAM   /   L’AGNEAU   /  LAMB
Filet van lam / kruiden panade / peterseliewortel – patisson met “pulled lamb”

Een huis waar mensen terugkomen en klanten gasten worden,
Dat is de ambitie van het team van restaurant “De Pastorie”.