Menu Maart / April 2023
Geniet mee…
PRELUDE
Churros / Parmezaan / Chorizo
Zwarte pens / Rode biet / Granny Smith
Sepia / Bisque / Basilicum / Tom Yum
MENU
HAMACHI + Royale Heritage Caviar 10 gram (Facultatief) Wassabi / Avocado / Ajo Blanco / Dille Rebhuhn Riesling, Weingut Aldinger, Würtemberg -D- 2021 |
SNOEKBAARS venkel / Miso / jalapeño Alves Viera, Alentejo -P- 2021 |
ZEEDUIVEL Koolrabi / passievrucht / Botarga / Bieslook Alves Viera, Alentejo -P- 2021 |
DUIF UIT ANJOU Shïitaké / Peperkoek / Knolselderij / Maïs / Molé Listoria, Barbera d’Asti, Cascina Barisel – I – 2020 |
MINEOLA Beurre Noisettes / Pecannoot Château Jolys -F-. Jurançon 2019 (facultatief) |
BEIJINHO Pina Colada / Mango / Banaan / witte chocolade |
Menu “Alliance” – Alles naar Wens… | € | 105,00 |
Aangepaste wijnselectie | € | 40,00 |
Sappenarrangement | € | 32,00 |
Dessertwijn (Facultatief) | € | 10,00 |
Royale Heritage Caviar 10 gram (Facultatief) | € | 22,00 |
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.
Geserveerd van woensdagmiddag t/m zaterdagmiddag (uitgezonderd vrijdagavond en feestdagen).
HAMACHI + Royale Heritage Caviar 10 gram (Facultatief) Wassabi / Avocado / Ajo Blanco / Dille Rebhuhn Riesling, Weingut Aldinger, Würtemberg -D- 2021 |
SNOEKBAARS venkel / Miso / jalapeño Campogrande, Orvietto, Santa Cristina 2021 |
BARBARIE EEND / LE CANARD / DUCK Shïitaké / Peperkoek / Knolselderij / Maïs / Molé “Parallele 45”, Paul Jaboulet, Côte du Rhône 2019 |
BEIJINHO Pina Colada / Mango / Banaan / witte chocolade |
4-gangen – “Mid-week special” Menu | € | 85.00 |
Aangepaste wijnselectie | € | 30.00 |
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.
Geserveerd ‘s middags van woensdag t/m vrijdag (uitgezonderd feestdagen)
3 – gangen menu “Business-time | € | 60.00 |
Aangepaste wijnselectie | € | 25.00 |
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.
VOORGERECHTEN
Diverse bereidingen van hoppescheuten en Primeur Asperges op de kaart !!
HOPPESCHEUTEN / LES JETS DE HOUBLON / HOP SHOOTS
Klassiek met hoeve ei
HAMACHI / Heritage Caviar 15 gram
Wassabi, Avocado, Ajo Blanco, Dille
LANGOESTIENEN / LANGOUSTINES / DEEP SEA LOBSTER
Langoestien XXL, Mango, butternut, kafir, curry jaipur
GANZENLEVER / LE FOIE D’OIE / GOOSELIVER
Ganzenlever parfait, Doyenne peer, Madeira, amandel
ZWEZERIK / LE RIS DE VEAU / SWEATBREAD
Tom kha Kai, rode biet, verveine, Lustau-Sherry, Bianchetti truffel
OESTER / LES HUITRES / OYSTER
Gilardeau oesters, Gepekelde venkel “Bloody Mary”
HOOFDGERECHTEN
TE LAND EN TER ZEE
TARBOT / LE TURBOT / TURBOT
Tarbot, morilles, Primeur asperges – risotto van knolselder
ZEETONG / LA SOLE / SOLE
Zeetong, groene kruiden, tijm, parel coscous
BLAUWE KREEFT / LE HOMARD BLEU / BLUE LOBSTER
Europese kreeft, rode linzen, bisque, purple curry (1/1 – 550 gram)
LAM / L’AGNEAU / LAMB
Lam, aubergine, choron, miso, salie
DUIF UIT ANJOU
Duif, peperkoek, knolselderij, maïs, molé
RUND / LE FILET DE BOEUF / BEEF FILET
“BWB“, cassis, sweet patato, pastinaak
Een huis waar mensen terugkomen en klanten gasten worden,
Dat is de ambitie van het team van restaurant “De Pastorie”.