De Pastorie

Menu Alliance – “Alles naar Wens…”

Menu verkrijgbaar vanaf zaterdag 25 mei 2019

 

Menu “Mid-week special”

Geserveerd van woensdag t/m zaterdagmiddag (Uitgezonderd vrijdag- en zaterdagavond)

 

 

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !

Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen. Zo kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

“Business-time Club”

Geserveerd ‘s middags van woensdag t/m zaterdag (uitgezonderd feestdagen)

 

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !

Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen. Zo kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

 

“A la carte” – Van de kaart

We serveren u een ruime keuze “a la carte” gerechten en seizoen suggesties.
Een selectie dagverse top producten, creatief gebracht door ons team!

PRELUDE

GANZENLEVER /  LE FOIE GRAS D’OIE  /  GOOSELIVER
Ganzenlever, salade van meloen, compte van dadels, specerijen karamel
HAMACHI TONIJN   /   HAMACHI   /   AMBERJACK
Hamachi tonijn in carpaccio, sorbet van jalapeno, pickles van bloemkool
LANGOESTIENEN   /   LES LANGOUSTINES   /   DEEP SEA LOBSTER
Bretoense langoestienen, macedoine van knolgroenten, zomertruffel
CARABINERO GARNAAL   /   LA CREVETTE CARABINERO   /   CATABINERO SHRIMP
Carabinero garnaal, hoevekip en roquette, “ceasar salad inspired…”
PATAT KAVIAAR   /   POMMES MOSCOVITE   /   PATATO CAVIAR
Geprakte aardappel, gerookte paling, zeespinazie, Royal Heritage Caviar”


Z
ALIGHEDEN UIT DE ZEE  – LES DELICES DE LA MER

NOORDZEETONG  /  LA SOLE  /   SOLE
Waterzooi van Noordzeetong, langoestienen en bouchots mosselen, asperges uit Pertuis, girollen
KABELJAUW   /   LE CABILLAUD   /   CODFISH
Rug van kabeljauw, kappertjesboter, aardappelmousseline, zeespinazie
KREEFT  /  LE HOMARD  /  LOBSTER
Oosterschelde kreeft in kruidencoulis, kreeftenbout op een salade van snoeptomaatjes met basilicum
TARBOT  /  LE TURBOT  /  TURBOT
Moot van tarbot, luchtige Dijonaise, tuinbonen en lente-ui

VLEESGERECHTEN  –  LES RÔTIS

LAM  /  L’ AGNEAU  /  LAMB
Jong lam, bloemkool, artisjok, tuinboon, crumble van mosterd
RUND   /   LE BŒUF   /   BEEF
Runderfilet van “BWB”, coulis van Cahors wijn met truffel, pommes pont neuf
ZWEZERIK   /   LE RIS DE VEAU   /   SWEETBREAD
Knapperig gebakken zwezerik, chutney van tamarillo, knolgroenten
REE   /   LE CHEVREUIL   /   VENISSON
Ree, chutney van van rabarber, blauwe bessen – stoverij van de bout à la royale