De Pastorie

Menu Alliance – “Alles naar Wens…”

Menu verkrijgbaar vanaf zaterdag 23 maart 2019

 

Menu “Mid-week special”

Geserveerd van woensdag t/m zaterdagmiddag (Uitgezonderd vrijdag- en zaterdagavond)
OP WOENSDAG 01 MEI SERVEREN WE DIT MENU.

 

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !

Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen. Zo kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

“Business-time Club”

Geserveerd ‘s middags van woensdag t/m zaterdag (uitgezonderd feestdagen)
OP WOENSDAG 01 MEI SERVEREN WE DIT MENU.

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !

Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen. Zo kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

 

“A la carte” – Van de kaart

We serveren u een ruime keuze “a la carte” gerechten en seizoen suggesties.
Een selectie dagverse top producten, creatief gebracht door ons team!

PRELUDE

GANZENLEVER /  LE FOIE GRAS D’OIE  /  GOOSELIVER
Marmer van ganzenlever, zoete garnituren / eigenbak “Brioche” met klotsuiker
JACOBSVRUCHT   /   LE COQUILLE ST. JACQUES   /   SCALLOPS
Jacobsvrucht uit Dieppe, asperges, truffel, ganzenlever, yuzusabayon
OESTERS   /  LES HUITRES   /  OYSTERS
Gillardeau oesters, scheermes, sjalot, kokkels, Isignyroom
ZEEBAARS – King Krab /  LE BAR – la crabe  /  SEABASS – King Crab
Céviche van zeebaars, King Krab, Komkommer, Dressing met Ponzu
LANGOESTIENEN  /  LES LANGOUSTINES  /   DEEP SEA LOBSTER
Bretoense langoestienen, nage van groenten, zeekraal
ASPERGES   /   LES ASPERGES   /   ASPARAGUS
Inlandse asperges, hoeve-ei, morilles, spinaziecrème


Z
ALIGHEDEN UIT DE ZEE  – LES DELICES DE LA MER

NOORDZEETONG  /  LA SOLE  /   SOLE
Zeetong, champagne, ragout van oester, kokkels en mosselen
SKREI   /   LE SKREI   /   YOUNG CODFISH
Skrei, asperges, gerookte paling, champignons, limoensabayon
KREEFT  /  LE HOMARD  /  LOBSTER
Europese kreeft, salade van lente-ui en shiitaké, bouillon van rode curry – sinaas
TARBOT  /  LE TURBOT  /  TURBOT
Mooi stuk tarbot van de rug, kokkels, koolrabi, “foie de morue”, zeevruchtensabayon

VLEESGERECHTEN  –  LES RÔTIS

LAM  /  L’ AGNEAU  /  LAMB
Lam, daslook, bloemkool, crumble van mosterd
RUND   /   LE BŒUF   /   BEEF
Runderfilet van “BWB”, coulis van Cahors wijn met truffel, pommes pont neuf
ZWEZERIK   /   LE RIS DE VEAU   /   SWEETBREAD
Knapperig gebakken zwezerik, chutney van tamarillo, knolgroenten
REE   /   LE CHEVREUIL   /   VENISSON
Ree, chutney van sinaas, knolselder, witloof
KALFSSCHENKEL   /   LE JARRET DE VEAU   /   VEAL SHANK
Kalfsschenkel, asperges, truffel ‘Tuber Melanosporum”, ganzenleverschaafsels

Suggestie kaart / truffel en hoppenscheuten

 

Op dit moment zijn er tal van bereidingen met asperges en morilles