De Pastorie

Menu Alliance – “Alles naar Wens…”

Menu verkrijgbaar vanaf zaterdag 13 oktober

 

Menu “Mid-week special”

Geserveerd van woensdag t/m zaterdagmiddag (Uitgezonderd vrijdag- en zaterdagavond)

 

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !

Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen. Zo kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

“Business-time Club”

Geserveerd ‘s middags van woensdag t/m zaterdag (uitgezonderd feestdagen)

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !

Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen. Zo kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

 

“A la carte” – Van de kaart

We serveren u een ruime keuze “a la carte” gerechten en seizoen suggesties.
Een selectie dagverse top producten, creatief gebracht door ons team!

 

 

PRELUDE

GANZENLEVER /  LE FOIE GRAS D’OIE  /  GOOSELIVER
Marmer van ganzenlever, zoete garnituren / eigenbak “Brioche” met klotsuiker
JACOBSVRUCHT   /   LE COQUILLE ST. JACQUES   /   SCALLOPS
Jacobsvrucht uit Dieppe, aardpeer, witloof, truffel, ganzenlever, yuzusabayon
OESTERS   /  LES HUITRES   /  OYSTERS
Gillardeau oesters, scheermes, sjalot, kokkels, Isignyroom
ZEEBAARS – King Krab /  LE BAR – la crabe  /  SEABASS – King Crab
Céviche van zeebaars, King Krab, Komkommer, Dressing met Ponzu
LANGOESTIENEN  /  LES LANGOUSTINES  /   DEEP SEA LOBSTER
Bretoense langoestienen, nage van groenten, zeespinazie


Z
ALIGHEDEN UIT DE ZEE  – LES DELICES DE LA MER

NOORDZEETONG  /  LA SOLE  /   SOLE
Zeetong, champagne, ragout van oester, kokkels en mosselen
SNOEKBAARS  /  LE SANDRE  /  ZANDER
Snoekbaars, selderij, kokkels, Noilly Prat
KREEFT  /  LE HOMARD  /  LOBSTER
Europese kreeft, salade van lente-ui en shiitaké, bouillon van rode curry – sinaas
TARBOT  /  LE TURBOT  /  TURBOT
Tarbot, fregola, prei, kleine girollen, kervelbouillon

VLEESGERECHTEN  –  LES RÔTIS

LAM  /  L’ AGNEAU  /  LAMB
Lam, ratatouille, natuurjus met rozemarijn
RUND   /   LE BŒUF   /   BEEF
Runderfilet – Belgisch Wit-Blauw, Bordelaise, kropsla en witlof, Cornes de gâtes
HERT   /   LE CERF   /   DEER
Medaillon van hertenkalf, kweepeer, rode kool
HAAS   /   LE LIEVRE   /   HARE
Haas, selderij, boschampignons, poivrade royal
FAZANT   /   LE FAISAN   /   PHEASANT
Fazant, witloof, natuurjus, chutney van sinaasappel, stoverij van de bout
PATRIJS   /   LE PERDREAU   /   PARTRIDGE
Patrijs, bosboleten, pastinaak, witloof

 

Kerstmis 2018

KERSTMENU
Er breekt een mooie, gezellige tijd aan !
Gezellig tafelen en samen met je geliefden genieten van heerlijke, feestelijke gerechten.
We serveren een exquise menu op kerstavond 24 dec en kerstdag 25 dec (ganse dag)
Eerstdaags kan je hiervan meerdere details en inhoud bekijken op deze pagina.
AFHAALMENU
Ook voor de thuis vierders heeft het Pastorie team een prachtige oplossing.
Ons gewaardeerd AFHAAL MENU is er ook dit jaar weer!
Lees verder meer mogelijkheden over onze service traiteur.

CATERING SERVICE KERSTMIS 2018

Beste fijnproever,
Naar jaarlijkse traditie stellen we u ons “AFHAALMENU” – Kerstmis 2018 voor!

Een “Menu Complet” van aperitiefhapjes t/m koffiegarnituur.
De kant en klare gerechten zijn zorgzaam verpakt.
We voorzien een verklarende uitleg met foto’s van de afgewerkte gerechten.
Met een weinig creatieve inzet haalt u “de chef” en de gastronomie in huis…Smakelijk!

PRELUDE (Bij het aperitief)

Een frisse “panna cotta van gerookte zalm”, met limoengel
“Winterse erwtensoep”, afgewerkt met broodcroutons en gedroogde parmaham
Weckpotje met “Rillettes van fazant”, gegarneerd met veenbessen

MENU

Creatie met als thema: Ganzenlever, zwarte pens van Beenhouwer “Vandecruys” en Mango. Zuurtjes brengen we in het gerecht met granaatappel

Serveren vervolgens een mooi stuk zeebaars, groene asperges, kleine girollen en koolrabi Bouillabaisse saus

Jong haantje, de borstjes met knolgroenten, overgoten met een truffeljus met Armagnac
De billetjes garen we zoals “coq au vin”, verrukkelijk!

“Coupe” met Mascarpone crème, sinaas en oriëntaalse vruchtensalade
Een sorbet van chocolade geeft het geheel een frisse toets.

Snoeperij en koekjes (cuberdons, nougat, allerlei ambachtelijke koekjes…)

Prijs van het “Menu Complet”: € 74,00 pp
Incl. Materialen, kristallen coupe/glas/weckpot, enz

Andere Gerechten:

Voorgerechten

GANZENLEVERPASTEI, Natuur, confituur sinaas/pompelmoes brioche
€ 110,00  / kg, minimum afname 300 gr.

“ROYAL HERITAGE” KAVIAAR
GEPRAKTE AARDAPPEL, ZURE ROOM
30 GRAM KAVIAAR                                                                             € 78,00
50 GRAM KAVIAAR                                                                             € 130,00
OESTERS 4 ZERO Zeeuwse platte, rauw of met sjalotten dressing   € 4,00/st

Soepen:

FIJNE BISQUE VAN KREEFT Met stukken kreeft, groenten, room    € 15.00/ L.
KASTELSE POMPOENSOEP MET SAFFRAAN                                € 08,00/ L.

Hoofdgerechten

RAGOUT / CIVET VAN HERTENBOUT “ A LA ROYALE”                  € 24,00 pp
Met diverse groenten, veenbessen en aardappel bereiding

KREEFTEN                A la nage                                                          € 28,00 € pp ½ kreeft, gewicht 1/1 650 gr.
BROODJES Assortiment spek, kaas, wit puntje                                 € 1,40/ st.
ZUURDESEMBROOD         Tarwe/ wit 300 gram                               € 3,50/ st.

Champagne Crépaux et fils, 100 % grand Cru, « Cuvée De Pastorie » 28,00 fles
Aangepaste wijnen in overleg met onze Sommelier.

Praktisch INFO:
Gelieve uw bestelling tijdig door te geven a.u.b.; Telefonisch, per fax of per mail.
Bestelling enkel geldig na telefonische bevestiging!
Afsluitdatum voor de bestellingen: 18 december 2018

We aanvaarden geen Kredietkaarten voor deze menu’s!

NAAM      ………………………………………………………………………Aantal menu’s: ………….

ADRES    ………………………………………………………………………Broodjes: JA/NEE …..

Telefoonnummer:     ……………./…………………………………………Afhalen

op……………………………………te………………….uur

opmerkingen: