De Pastorie

Menu Alliance – “Alles naar Wens…”

Menu verkrijgbaar Vanaf zaterdag 22/10/2022
Geniet mee…

PRELUDE

Makreel, licht gepekeld, jalapeño, thaïse basilicum
Focaccia wafeltje, rillette van tonijn, guacamole
Kalfswang, aardappel mousseline met Oud Brugge kaas

MENU

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

Menu “Mid-Week Special”

Geserveerd van woensdagmiddag t/m zaterdagmiddag (uitgezonderd vrijdagavond en feestdagen).

JACOBS VRUCHT  /  LES COQUILLES ST JACQUES  /  SCALLOPS
Secreto N° 7, bouillon van ui, truffel „Tuber Uncinatum“
Campogrande, Orvietto, Santa Cristina 2021
KABELJAUW  /  LE CABILLAUD  /  COD FISH
Humus, brandade, saffraan
Campogrande, Orvietto, Santa Cristina 2021 
FAZANT   /  LE FAISAN  /  PHAESANT
Kweepeer, kastanje, duxelle
Vinha do Mouro, Alentejano Portugal – Magnum 2016
MANDARIJN
“Omelette Siberienne”, Mandarijn & Chocolade

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

“Business-time Club”

Geserveerd ‘s middags van woensdag t/m vrijdag (uitgezonderd feestdagen)

3 – gangen menu “Business-time 60.00
Aangepaste wijnselectie 25.00
Dessertwijn facultatief 10.00

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

“A la Carte” September 2022

A LA CARTE 

VOORGERECHTEN

OESTERS   /  LES HUITRES D’IRLANDE  /  IRISH OYSTERS
Ierse oesters “Mohr”, champagne sabayon

NOORSE COQUILLES  /  LES COQUILLES  /  SCALLOPS
Coquilles, Wagyu beef, béarnaise

LANGOESTIENEN  / LANGOUSTINES /  DEEP SEA LOBSTER
Langoestien, Blini”s, “Royal heritage kaviaar”       15 gram / 30 gram

GANZENLEVER  /  LE FOIE D’OIE  /  GOOSELIVER
Gebakken ganzenlever, kweepeer, pruimen

ZWEZERIK  /  LE RIS DE VEAU  /  SWEATBREAD
Kalfskop, boleten, truffel

HOOFDGERECHTEN

Te land en ter zee

TARBOT  /  LE TURBOT  /  TURBOT
Tarbot, risotto van knolselder, parmigiano

ZEETONG  /  LA SOLE  /  SOLE
Zeetong, grijze garnaal, Bouchots mosselen

BLAUWE KREEFT  /  LE HOMARD BLEU /  BLUE LOBSTER
Europese kreeft, tomatenbouillon, zeewiersalade (1/1 – 550 gram)

LAM  /  L’AGNEAU  /  LAM
Limousin lam, provençaalse groenten, humus – peper uit Espelette

RUND   /  LE FILET DE BOEUF  /  BEEF FILET
“Agnus beef”, gemarineerde groenten, sweet patato

HAAS  /  LE LIEVRE  /  HARE
Inlandse hazenrug “Arlequin”, schorseneer

FAZANT  /  LE FAISAN  /  PHAESANT
Kweepeer, kastanje, duxelle

Een huis waar mensen terugkomen en klanten gasten worden,
Dat is de ambitie van het team van restaurant “De Pastorie”.