De Pastorie

Menu “Alliance” – “Alles naar Wens…”

 

Alle menu’s zijn verkrijgbaar vanaf 10 oktober 2020

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

Menu “Mid-Week Special”

Geserveerd van woensdagmiddag t/m zaterdagmiddag (uitgezonderd vrijdagavond en feestdagen).

Ceviche van zeebaars, rode spitskool, Ierse oester “Mòr”, pompelmoes

Schol “Vis van het jaar”, bouillon van gebrande ui, hoorntrompetten

Wilde eend, kweepeer, butternut, polenta, reductie van rode wijn

Crêpe Normande, calvadosijs

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

“Business-time Club”

Geserveerd ‘s middags van woensdag t/m vrijdag (uitgezonderd feestdagen)

3 – gangen menu “Business-time47.00
Aangepaste wijnselectie21.00
Dessertwijn facultatief10.00

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

“A la Carte” Oktober 2020

VOORGERECHTEN / PRELUDE

„Ile Flottante „ van Oosterschelde kreeft / cavaillon /  marchmellow v  oude balasomico

Tartaar van kalfsfilet / langoestien / cheddar / ganzenlever / zomertruffel 

Geprakte charlotte aardappel / Isigny room / Royal heritage Kaviaar 15 gram / 30 gram

Ganzenleverparfait  / wortel / bloedappelsien

Bretoense langoestien ” Belle – Vue”

Jacobsvrucht uit Dieppe / aardpeer / pastinaak / herfsttruffel


VISGERECHTEN

‘t Beste van Tarbot / kervelbouillon / tapioca / knoluitjes / Hollandaise met Bergamot

Spies van zeetong / knolselder / girolles / minestrone

Filet van rode mul / Provencaalse dressing / pulpo

 

HOOFDGERECHTEN

Vanaf heden serveren we alle wild gerechten. oa. Creaties met HAAS / FAZANT

Grijze patrijs / croissant van selderij / duxelle van boskantherellen / Fine Champagne

Limousin rund / koolrabi / béarnaise / reductie cahors wijn

Kalfslende op de Konru grill / girollen / gerookte aardappel / salieolie met kalfswang

Hertenfilet / witlof / rode kool / rode wijn reductie met tijm