Menu verkrijgbaar vanaf 13 / 09 / 2023
Geniet mee…
PRELUDE
Emmentaler / Mais / Basilicum
“Olive martini” / Radijs / Kataifi
Rode biet / Mierikswortel / Kappers
“Irish Mohr” oester / Ponzu / Beurre noisette / Bundelzwam
MENU
GEROOKTE PALING crème d’ isigny / meergranen / groene kruiden / kaviaar 10 gram (Facultatief) Touraine “Sauvignon” BIO – Terres de l’Aumonier – F – 2021 |
GRIETBOT Spinazie / mosterd / eigeel Sébastian erbeldinger, “Grauburgunder”, Rheinhessen -D- 2021 |
COQUILLES Eringi / Amontillado sherry / hazelnoot / witlof / herfst truffel Sébastian erbeldinger, “Grauburgunder”, Rheinhessen -D- 2021 |
PATRIJS Cévenne ui / hoorntrompetten / kumquat / knolselder Rioja “Rayos Uva” – Olivier Rivière, – S – 2021 |
APPEL “ELSTAR” calvados / sablé / kruidnagel Jurançon Moëlleux, Dom Caqstéra -F- 2020 (facultatief) |
FLAN CARAMEL witte chocolade / gember / mango / kaffir |
Menu “Alliance” – Alles naar Wens… | € | 110,00 |
Aangepaste wijnselectie | € | 40,00 |
Sappenarrangement | € | 35,00 |
Dessertwijn (Facultatief) | € | 10,00 |
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.
Menu verkrijgbaar vanaf 13 / 09 /2023
Geserveerd van woensdagmiddag t/m zaterdagmiddag
(uitgezonderd vrijdagavond en feestdagen).
GEROOKTE PALING crème d’ isigny / meergranen / groene kruiden / kaviaar 10 gram (Facultatief) Touraine “Sauvignon” BIO – Terres de l’Aumonier – F – 2021 |
DIKKE PLADIJS Spinazie / mosterd / eigeel Clayton Road, Chardonnay, Australië 2021 |
WILDE EEND Chioggia biet / girollen / bieslook / Amagnac California Roots ‘red blend’ California -USA- 2020 |
FLAN CARAMEL witte chocolade / gember / mango / kaffir |
4-gangen – “Mid-week special” Menu | € | 85.00 |
Aangepaste wijnselectie | € | 30.00 |
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.
Geserveerd ‘s middags van woensdag t/m vrijdag (uitgezonderd feestdagen)
3 – gangen menu “Business-time | € | 60.00 |
Aangepaste wijnselectie | € | 25.00 |
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.
VOORGERECHTEN
Prélude
GANZENLEVER / LE FOIE D’OIE / GOOSELIVER
2 bereidingen : Pastei, Granny Smith, hazelnoot / Gebakken, braambes
ZEEBAARS – Kaviaar / LE BAR DE LIGNE / SEABASS
Kropsla / French dressing, courgetti, croutons – “Heritage kaviaar” 15 gram
KREEFT / LE HOMARD / LOBSTER
Watermeloen, pijnboompitten, rosé champagne, dille
LANGOESTIENEN / LANGOUSTINES / DEEP SEA LOBSTER
Langoestien XXL, zee egel, venkel, sinaas
COQUILLES
Eringi / Amontillado sherry / hazelnoot / witlof / herfst truffel
GEROOKTE PALING / L’ANGUILLE FUME / SMOKED ALE
Knolselder, aardappel mousseline – “Heritage kaviaar” 15 gram
HOOFDGERECHTEN
Te land en ter zee
TARBOT / LE TURBOT / TURBOT
Tarbot, peterseliewortel, girollen, Dijonaise-saus
ZEETONG / LA SOLE / SOLE
Zeetong, gepocheerde oesters, zeekraal, wakamé
OOSTERSCHELDE KREEFT / LE HOMARD BLEU / BLUE LOBSTER
Gort, lenteui, bisque, tomami (1/1 – 550 gram)
ZWEZERIK / LE RIS DE VEAU / SWEETBREAD
Spinazie, zwarte look, ui, truffel
DUIF / LE PIGEON D’ANJOU / PIGEON
Maitaké, bospeen, selderij, duindoornbes
RUND / LE FILET DE BOEUF / BEEF FILET
Bloemkool, Kimchi, kalf wang
WAGYU RUND A4 / LE BOEUF WAGYU A4 / WAGYU BEEF A4 (150 GRAM)
Bloemkool, Kimchi, kalf wang
Een huis waar mensen terugkomen en klanten gasten worden,
Dat is de ambitie van het team van restaurant “De Pastorie”.