!! Menu verkrijgbaar vanaf 26/03/2024
op de pop up locatie De watermolen, Houtum 61 te Kasterlee
Geniet mee…
Prelude
Tartelettes | Boekweitnoedels |Curry | Kokos
Daikon | Courgette | Miso | Arare | Feta
Nori | Citrus | Gember | Papaya
Irish Mohr | Appel | Tomami | Basilicum
MENU
Kreeft Kreeft | Cavaillon | Citroengras | DIlle Alturis, Chardonnay, Venezia Guilia -I- 2021 |
Zalmforel Zalmforel | Asperge | Koolzaad | Pistache | Eigeel Domaine de la Janasse, Côte du Rhône -F- 2022 |
Tarbot Tarbot | Morilles | Tuinbonen | Ganzenlever | Vin jaune | postelein Domaine de la Janasse, Côte du Rhône -F- 2022 |
Anjou Duif Duif | Butternut | Rozenbottel | Purple curry | Amaranth Teofilo Reyes, Ribeiro de Duero, -S- 2022 |
Rabarber Rabarber | Witte chocolade | Amandel | Basilicum Birtet Pelassa, Piemonte -I- 2022 |
Baba Au Rhum Baba Au Rhum | Passievrucht | Ananas | Rijst |
Menu “Alliance” – Alles naar Wens… | € | 115,00 |
Aangepaste wijnselectie | € | 45,00 |
Sappenarrangement | € | 40.00 |
Dessertwijn (Facultatief) | € | 10,00 |
Heritage Kaviaar 10 gram | € | 22.00 |
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.
!! Menu verkrijgbaar vanaf 26/03/2024
op de pop up locatie De watermolen, Houtum 61 te kasterlee
Geserveerd van woensdagmiddag t/m zaterdagmiddag
(uitgezonderd vrijdagavond en feestdagen).
Tonijn Zee egel | avocado | granny Smith CEPPO, Il conte villa Prandone, Marche – I – 2022 |
Zalmforel Zalmforel | Asperge | Koolzaad | Pistache | Eigeel Haut de Raffin, Côte du Rhône -F- 2022 |
Filet van Canette witlof | maïtaké | Kumquat California Roots ‘red blend’ California -USA- 2020 |
Rabarber Rabarber | Witte chocolade | Amandel | Basilicum |
4-gangen – “Mid-week special” Menu | € | 85.00 |
Aangepaste wijnselectie | € | 30.00 |
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.
Geserveerd ’s middags van woensdag t/m vrijdag (uitgezonderd feestdagen)
3 – gangen menu “Business-time | € | 65.00 |
Aangepaste wijnselectie | € | 25.00 |
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.
Voorgerechten
Ganzenlever | Le Foie D’oie | Gooseliver
Terrine | Shiso | Venkel | Amandel
Pommes Moscovite
kaviaar “Imperial Heritage” 30 gram
Kreeft | Le Homard | Lobster
Cavaillon | Citroengras | Dille
Langoestienen | Langoustines | Deep Sea Lobster
Wortel | Kerrie | Ananas
Zeebaars | Bar De Ligne | Seabass
Wellington | Kropsla | Hooi | Dressing | kaviaar “Imperial Heritage” 20 gram
Asperge | Les Asperges | Asparagus
Morilles | Parmezaan | Eigeel | Gevogelte
Hoofdgerechten – Te land en ter zee
Tarbot | Le Turbot | Turbot
Morilles | Ganzenlever | Tuinbonen | Vin Jaune | Postelein
Zeetong | La Sole | Sole
Gerookte Paling | Bloemkool | Daslook | Tuinbonen | asperges
Kreeft | Le Homard | Lobster
Paksoi | Wortel | Bisque | Bomba rijst (1/1 – 550 gram)
Zwezerik | Le Ris De Veau | Sweetbread
Asperge | Tuinbonen | morieljes | Lusteau Sherry
Duif | Le Pigeon | Pigeon
Butternut | Rozenbottel | Purple Curry | Amaranth
Lam | L’agneau | Lamb
Courgette | Kataïfi | Choron | Aioli
Rund | le filet de boeuf | beef filet
Artisjok | Asperge | Zwarte Look | Waterkers
Wagyu Kagoshima A5 | Le Boeuf KagoshimaWagyu A5 | Wagyu Kagoshima Beef A5
Artisjok | Asperge | Zwarte Look | Waterkers