De Pastorie

Menu Alliance – “Alles naar Wens…”

Menu verkrijgbaar vanaf zaterdagavond 8 februari 2020

Menu “Mid-week special”

Geserveerd van woensdag t/m zaterdagmiddag (Uitgezonderd vrijdag- en zaterdagavond)

 

 

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !

Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen. Zo kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

“Business-time Club”

Geserveerd ‘s middags van woensdag t/m zaterdag (uitgezonderd feestdagen)

 

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !

Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen. Zo kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

 

“A la carte” – Van de kaart

We serveren u een ruime keuze “a la carte” gerechten en seizoensuggesties.
Een selectie dagverse topproducten, creatief gebracht door ons team!

NIEUWE SEIZOENPRODUKTEN
HOPPENSCHEUTEN   –   INLANDSE ASPERGES   –   MORIELJES

VOORGERECHTEN
Prélude

GANZENLEVER /  LE FOIE GRAS D’OIE  /  GOOSELIVER
Ganzenlever, salade van meloen, compte van dadels, specerijen karamel
KALF   /   LE VEAU   /   VEAL
Kalfstartaar, Cheddar, gerookte eendenborst, truffel “Tuber Melanosprum”
LANGOESTIENEN   /   LES LANGOUSTINES   /   DEEP SEA LOBSTER
Bretoense langoestienen, macedoine van knolgroenten met wasabi, mascarpone
JACOBSVRUCHT   /   LES COQUILLES ST JACQUES   /   SCALLOPS
Jacobsvrucht uit Dieppe, aardappelmousseline, dressing met king grab en bosui, gevogelte reductie
PATAT KAVIAAR   /   POMMES MOSCOVITE   /   PATATO CAVIAR
Geprakte aardappel, gerookte paling, zeespinazie, “Royal Heritage Caviar”
KREEFT   /   LE HOMARD   /   LOBSTER
Kreeft in kruidencoulis, kreeftenbout – salade van snoeptomaat met basilicum
HOPPENSCHEUTEN   /   LES POUSSES DE HOUBLON   /   HOP SHOOTS
Hoppenscheuten, klassiek bereid, gepocheerd ei, luchtige mousseline


HOOFDGERECHTEN
Te land en ter zee

NOORDZEETONG  /  LA SOLE  /   SOLE
Waterzooi van Noordzeetong, langoestienen, inlandse witte asperges, groentenboeket
SKREI   /   LE SKREI   /   YOUNG CODFISH
‘t Beste van skrei, inlandse witte asperges, morieljes, zeekraal
TARBOT  /  LE TURBOT  /  TURBOT
Moot van tarbot, luchtige Dijonaise, tuinbonen en lente-ui
RUND   /   LE BŒUF   /   BEEF
Zesrib van Oostenrijkse Simmentaler, millefeuille van koolrabi, pistou
LAM   /   L’ AGNEAU   /   LAMB
Schots lam, peterseliewortel, courgette, natuurjus
ZWEZERIK   /   LE RIS DE VEAU   /   SWEETBREAD
Knapperig gebakken zwezerik, Charlotte aardappel, morieljes, inlandse witte asperges
DUIF   /   LE PIGEON   /   PIGEON
Duif, rode kool, pompoen, ganzenlever, coulis met armagnac