Menu verkrijgbaar vanaf 19 april
Geniet mee…
PRELUDE
Asperge / chocolade / amandel / kers / olijfolie
Falafel / rase el hanout / granaatappel
Ganzenlever / peperkoek / Madeira / rozijn
Tonijn / doperwt /munt / sesam / klaverzuring
MENU
BIO ZALM “LABEL ROUGE” Mango / koolzaad / curry / macadamio Weisser Burgunder, “Bechtheim” Weingut Geil, Rheinhessen 2021 -D- |
NOORDZEETONG Daslook / inlandse asperges / barbecue Terre di Chieti “Pecorino”, Umani Ronchi 2021 -I- |
ZEEBAARS Kropsla / kappers / tuinbonen / french dressing Terre di Chieti “Pecorino”, Umani Ronchi 2021 -I- |
LAM UIT PAUILLAC Artisjok / aubergine / Noilly Prat La Cabotte, Côte du Rhône – Massive d’ Uchaux 2020 -F- |
RABARBER Rode biet / dragon / Ruby Chocolade Château Jolys -F-. Jurançon 2019 (facultatief) |
AARDBEI Kataïfi / sabayon / grand marnier |
Menu “Alliance” – Alles naar Wens… | € | 105,00 |
Aangepaste wijnselectie | € | 40,00 |
Sappenarrangement | € | 32,00 |
Dessertwijn (Facultatief) | € | 10,00 |
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.
Geserveerd van woensdagmiddag t/m zaterdagmiddag (uitgezonderd vrijdagavond en feestdagen).
BIO ZALM “LABEL ROUGE” Mango / koolzaad / curry / macadamio noot Weisser Burgunder, “Bechtheim” Weingut Geil, Rheinhessen 2021 -D- |
ZEEBAARS Kropsla / kappers / tuinbonen / french dressing Terre di Chieti “Pecorino”, Umani Ronchi 2021 -I- |
RUND / DUBBEL TUSSENRIBSTU BWB Artisjok / aubergine / Noilly Prat “Parallele 45”, Paul Jaboulet, Côte du Rhône 2019 |
AARDBEI Kataïfi / sabayon / grand marnier |
4-gangen – “Mid-week special” Menu | € | 85.00 |
Aangepaste wijnselectie | € | 30.00 |
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.
Geserveerd ‘s middags van woensdag t/m vrijdag (uitgezonderd feestdagen)
3 – gangen menu “Business-time | € | 60.00 |
Aangepaste wijnselectie | € | 25.00 |
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.
VOORGERECHTEN
GANZENLEVER / LE FOIE D’OIE / GOOSELIVER
Ganzenlever parfait, Doyenne peer, Madeira, amandel
ZEEBAARS – Kaviaar / LE BAR DE LIGNE / SEABASS
Kropsla / kappers / tuinbonen / French dressing – “Heritage kaviaar” 15 gram
BIO ZALM “LABEL ROUGE” / LE SAUMON / SALMON
Mango / koolzaad / curry / macadamia / ikura
OESTERS / LES HUITRES / OYSTERS
Gilardeau oesters, gepekelde venkel « Bloody Mary » / Granny Smith
LANGOESTIENEN / LANGOUSTINES / DEEP SEA LOBSTER
Langoestien XXL, Mango, butternut, kafir, curry jaipur
ZWEZERIK / LE RIS DE VEAU / SWEATBREAD
Tom kha Kai, rode biet, verveine, Lustau-Sherry, zomer truffel
HOOFDGERECHTEN
Te land en ter zee
TARBOT / LE TURBOT / TURBOT
Tarbot, morilles, Primeur asperges – risotto van knolselder
ZEETONG / LA SOLE / SOLE
Zeetong, groene kruiden, tijm, parel couscous
OOSTERSCHELDE KREEFT / LE HOMARD BLEU / BLUE LOBSTER
Oosterschelde kreeft, rode linzen, bisque, purple curry (1/1 – 550 gram)
LAM / L’AGNEAU / LAMB
Lam, aubergine, choron, miso, salie
DUIF UIT ANJOU / LE PIGEONNEAU / PIGEON
Duif, peperkoek, knolselderij, maïs, molé
RUND / LE FILET DE BOEUF / BEEF FILET
“BWB“, Morieljen, asperges, artisjok, zwarte look
Een huis waar mensen terugkomen en klanten gasten worden,
Dat is de ambitie van het team van restaurant “De Pastorie”.