De Pastorie

Menu “Alliance” – “Alles naar Wens…”

 

Alle menu’s zijn verkrijgbaar vanaf 18 juli 2020

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

Menu “Mid-Week Special”

Geserveerd van woensdagmiddag t/m zaterdagmiddag (uitgezonderd vrijdagavond en feestdagen).

Eigen “gepekelde” en gemarineerde zomer ree, ganzenlever, kersen, bietjes

Heilbot, jonge andijvie, ravioli van tomatenlek

Suprème van Bressekip, kalfszwezerik, artisjok
 
Creatie rond perzik, baba au rum, amandel karamel

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

“Business-time Club”

Geserveerd ‘s middags van woensdag t/m vrijdag (uitgezonderd feestdagen)

3 – gangen menu “Business-time47.00
Aangepaste wijnselectie21.00
Dessertwijn facultatief10.00

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

“A la Carte” Juni 2020

VOORGERECHTEN / PRELUDE

„Ile Flottante „ van Oosterschelde kreeft / cavaillon /  marchmellow v  oude balasomico

Tartaar van kalf filet / langoestien / cheddar / ganzenlever / zomertruffel 

Geprakte charlotte aardappel / Isigny room / Royal heritage Kaviaar 30 gram

Ganzenleverparfait  / wortel / bloedappelsien


VISGERECHTEN

‘t Beste van Tarbot / kervelbouillon / tapioca / knoluitjes / Hollandaise met Bergamot

Spies van zeetong / knolselder / girolles / minestrone

Staartvis / thee van tomaat met verveine / schuim van selderij

 

HOOFDGERECHTEN

Duif uit Anjou / rabarber – abrikoos / pistache / lavas

Limousin rund / koolrabi / béarnaise / reduktie cahors wijn

Lende van Kalf van de Konru grill /  girollen / gerookte aardappel / salieolie

Nootjes van ree  /  millefeuille van mango en bloedworst  /  Fine Champagne