De Pastorie

Menu “Alliance” – “Alles naar Wens…”

 

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

Menu “Mid-Week Special”

Geserveerd van woensdagmiddag t/m zaterdagmiddag (uitgezonderd vrijdagavond en feestdagen).

TONIJN AAA   /   LE THON   AAA   / TUNAFISH
Tonijn AAA, “geïnspireerd naar salade Niçoise”, tomatensorbet
ROODBAARS   /   LE SEBASTE   /   RED BREAM
Roodbaars, bombarijst, paëllacrisp
WILDE EEND   /   LE CANARD SAUVAGE   /   WILD DUCK
Wilde eend, hoorntrompetten, broccoli, rode ui, natuurjus
FRAMBOOS – Chocolade  /   LES FRAMBOISES – Chocolat   /   RASPBERRIES – Chocolate
Creatie met als thema… framboos, chocolade, toffee

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

“Business-time Club”

Geserveerd ‘s middags van woensdag t/m vrijdag (uitgezonderd feestdagen)

3 – gangen menu “Business-time 50.00
Aangepaste wijnselectie 25.00
Dessertwijn facultatief 10.00

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

“A la Carte” September 2021

VOORGERECHTEN
Prélude

TONIJN “AAA”   /   LE THON   /   TUNAFISH
Doperwten / gepekelde tomaat / vermicelli / Thaise dressing

LANGOESTIENEN   /   LES LANGOUSTINES   /   DEEP SEA LOBSTER
Groene asperges / tuinkruiden / mierikswortel

KABELJAUW   /   LE CABILLAUD   /   CODFISH
Licht gepekeld / bloemkoolmousseline / zomertruffel

GEROOKTE PALING-KAVIAAR   /   L’ ANGUILLE -CAVIAR   /   ALE-CAVIAR   15 gram
Bloemkool / spinazie / gepocheerd hoeve ei, korenarenasperges                       30 gram

GANZENLEVER   /   LE FOIE GRAS   /   GOOSE LIVER
Gebakken met gekarameliseerde wortel / Rabarber – Parfait met butternut / knolselder


HOOFDGERECHTEN
Te land en ter zee

TARBOT   /   LE TURBOT   /   TURBOT
Groenten boeket / kervelbouillon / korenarenasperges

ZEETONG   /   LA SOLE   /   SOLE
Groene asperges / grijze garnaal / rouille / zeekraal

OOSTERSCHELDE KREEFT   /   LE HOMARD   /   LOBSTER
Minestrone / artisjok / tomaat / béarnaise van basilicum

WILDE EEND   /   LE CANARD SAUVAGE  /   WILD DUCK
Chioggia biet / jonge raapjes / girollen / tarte tatin van appel

LAM UIT PAUILLAC   /   L’ AGNEAU DE PAUILLAC   /   LAMB
Tomaat-aubergine / bloemkool-sjalot dressing / daslook / natuurjus

RUNDS BWB   /   LE BOEUF   /   BEEF
Spitskool / graanmosterd / reductie van Cahors wijn