De Pastorie

Menu Alliance – “Alles naar Wens…”

Menu verkrijgbaar vanaf zaterdag 09 februari 2019

 

Menu “Mid-week special”

Geserveerd van woensdag t/m zaterdagmiddag (Uitgezonderd vrijdag- en zaterdagavond)

 

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !

Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen. Zo kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

“Business-time Club”

Geserveerd ‘s middags van woensdag t/m zaterdag (uitgezonderd feestdagen)

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !

Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen. Zo kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

 

“A la carte” – Van de kaart

We serveren u een ruime keuze “a la carte” gerechten en seizoen suggesties.
Een selectie dagverse top producten, creatief gebracht door ons team!

PRELUDE

GANZENLEVER /  LE FOIE GRAS D’OIE  /  GOOSELIVER
Marmer van ganzenlever, zoete garnituren / eigenbak “Brioche” met klotsuiker
JACOBSVRUCHT   /   LE COQUILLE ST. JACQUES   /   SCALLOPS
Jacobsvrucht uit Dieppe, aardpeer, witloof, truffel, ganzenlever, yuzusabayon
OESTERS   /  LES HUITRES   /  OYSTERS
Gillardeau oesters, scheermes, sjalot, kokkels, Isignyroom
ZEEBAARS – King Krab /  LE BAR – la crabe  /  SEABASS – King Crab
Céviche van zeebaars, King Krab, Komkommer, Dressing met Ponzu
LANGOESTIENEN  /  LES LANGOUSTINES  /   DEEP SEA LOBSTER
Bretoense langoestienen, nage van groenten, zeespinazie


Z
ALIGHEDEN UIT DE ZEE  – LES DELICES DE LA MER

NOORDZEETONG  /  LA SOLE  /   SOLE
Zeetong, champagne, ragout van oester, kokkels en mosselen
SKREI   /   LE SKREI   /   YOUNG CODFISH
Skrei, gerookte paling, champignons, limoensabayon
KREEFT  /  LE HOMARD  /  LOBSTER
Europese kreeft, salade van lente-ui en shiitaké, bouillon van rode curry – sinaas
TARBOT  /  LE TURBOT  /  TURBOT
Mooi stuk tarbot van de rug, kokkels, koolrabi, “foie de morue”, zeevruchtensabayon

VLEESGERECHTEN  –  LES RÔTIS

LAM  /  L’ AGNEAU  /  LAMB
Lam, ratatouille, artisjok, natuurjus met rozemarijn
RUND   /   LE BŒUF   /   BEEF
Australisch Agnus beef, zwarte wintertruffel “Tuber Melansosporum”, pommes pont neuf
ZWEZERIK   /   LE RIS DE VEAU   /   SWEETBREAD
Knapperig gebakken zwezerik, chutney van tamarillo, knolgroenten
REE   /   LE CHEVREUIL   /   VENISSON
Ree, chutney van sinaas, knolselder, witloof

Suggestie kaart / truffel en hoppenscheuten

 

Zwarte wintertruffel “Tuber Melanosporum” / origine Ventoux
Bianchetti truffel / origine Toscane

HOPPENSCHEUTEN “KLASSIEK” met Gepocheerd Hoeve ei,
luchtige Hollandaise

SMEUÏGE RISOTTO
met Parmezaan, Coppa di Parma
tuber Melanosporum

SECRETO N°7, 
Olijfolie 1 ste persing, waterkers poeder
Bianchetti truffel
geprakte aardappel met MOOI STUK SKREI
Bianchetti truffel
Carpaccio van ST JACOBSVRUCHT met “structuren van knolselder
Tuber Melanosporum
KALF SCHENKEL, Kleine Girollen, witlof, ganzenlever
Tuber Melanosporum