Menu verkrijgbaar vanaf 10/01/2024
Geniet mee…
PRELUDE
Spinazie / mosterd / miriekswortel / sesam
Polenta / nacho / maïs / Ras el hanout
Knolselder / sparrentak / hazelnoot / molé
Parmezaan / Pancetta / dashi / kastanje champignon
MENU
CARABINERO Carabinero, ganzenlever, framboos, sauterne, Shiso CEPPO, Il conte villa Prandone, Marche – I – 2022 |
SNOEKBAARS Snoekbaars, hooi, prij, bieslook, kappers – Heritage kaviaar 10 gram (facultatief) Libre y Salvaje, Garnacha Blanca -S- 2021 |
JACOBSVRUCHT Jacobsvrucht, beurre noisette, aardpeer, jeneverbes Libre y Salvaje, Garnacha Blanca -S- 2021 |
IERS RUND Runderfilet, quinoa, Emmentaler, radichio, pistache LLedoner Pelut, Vignoble Vellas – F -2022 |
CHOCOLADE Chocolade madagascar, kalamansi, cardamon Muscat de Beaumes de Venice « Terre Blanche » -F- 2018 |
VIJG vijg, amandel, braambes, Umeboshi |
Menu “Alliance” – Alles naar Wens… | € | 112,00 |
Aangepaste wijnselectie | € | 42,00 |
Sappenarrangement | € | 38,00 |
Dessertwijn (Facultatief) | € | 10,00 |
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.
Menu verkrijgbaar vanaf 10 / 01 / 2024
Geserveerd van woensdagmiddag t/m zaterdagmiddag
(uitgezonderd vrijdagavond en feestdagen).
BIO ZALM “LABEL ROUGE” Tobiko, kokkels, ajo blanco CEPPO, Il conte villa Prandone, Marche – I – 2022 |
SNOEKBAARS Snoekbaars, hooi, prij, bieslook, kappers – heritage kaviaar 10 gram (facultatief) Haut de Raffin, Côte du Rhône -F- 2022 |
LAM Filet van lam, gekonfijte tomaat, courgette, natuurjus California Roots ‘red blend’ California -USA- 2020 |
VIJG vijg, amandel, braambes, Umeboshi |
4-gangen – “Mid-week special” Menu | € | 85.00 |
Aangepaste wijnselectie | € | 30.00 |
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.
Geserveerd ’s middags van woensdag t/m vrijdag (uitgezonderd feestdagen)
3 – gangen menu “Business-time | € | 60.00 |
Aangepaste wijnselectie | € | 25.00 |
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.
VOORGERECHTEN
GANZENLEVER / LE FOIE D’OIE / GOOSELIVER
2 bereidingen : Pastei, Granny Smith, hazelnoot / Gebakken, braambes
ZEEBAARS – Kaviaar / LE BAR DE LIGNE / SEABASS
Kropsla / French dressing, courgette, croutons – “Heritage kaviaar” 15 gram
KREEFT / LE HOMARD / LOBSTER
Watermeloen, pijnboompitten, rosé champagne, dille
LANGOESTIENEN / LANGOUSTINES / DEEP SEA LOBSTER
Langoestien XXL, zee egel, venkel, sinaas
COQUILLES / LES COQUILLES / SCALLOPS
Eringi / Amontillado sherry / hazelnoot / witlof / Winter truffel
GEROOKTE PALING / L’ANGUILLE FUME / SMOKED ALE
Knolselder, aardappel mousseline – “Heritage kaviaar” 15 gram
MORIELJES / LES MORILLES / MORELS
Gevogelte, parmezaan, eigeel, miso « Tuber melanosporum » truffel
HOOFDGERECHTEN
Te land en ter zee
TARBOT / LE TURBOT / TURBOT
Tarbot, peterseliewortel, oesterzwammen, Dijonaise-saus
ZEETONG / LA SOLE / SOLE
Zeetong, gepocheerde oesters, zeekraal, wakamé
KREEFT / LE HOMARD / LOBSTER
Curry, bloemkool, passievrucht (1/1 – 550 gram)
ZWEZERIK / LE RIS DE VEAU / SWEETBREAD
Spinazie, zwarte look, ui, truffel
DUIF / LE PIGEON / PIGEON
Duif uit Anjou, quinoa, Emmenthaler, radicchio, pistache
LAM / L’AGNEAU / LAMB
Gekonfijte tomaat, courgette, aubergine – navarin van de bout
RUND / LE FILET DE BOEUF / BEEF FILET
Bloemkool, Kimchi, kalf wang
WAGYU RUND A4 / LE BOEUF WAGYU A4 / WAGYU BEEF A4 (150 GRAM)
Bloemkool, Kimchi, kalf wang
Een huis waar mensen terugkomen en klanten gasten worden,
Dat is de ambitie van het team van restaurant “De Pastorie”.
WIFI CODE: NETWERK: GAST PASTORIE / CODE : 2460plaats2