Alle menu’s zijn verkrijgbaar vanaf 10 oktober 2020
Ceviche van zeebaars, rode spitskool, Ierse oester “Mòr”, pompelmoes Vernaccia Di San Gimignano, Toscanië 2019 |
Coquille uit Dieppe, Taco met witloof, knolselder, tuinkruiden Sirius, Côte de Bordeaux 2018 |
Schol “Vis van het jaar”, bouillon van gebrande ui, hoorntrompetten Sirius, Côte de Bordeaux 2018 |
Hert, kweepeer, butternut, polenta, reductie van rode wijn Château de Majoulière, “Cuvee Beatrice” 2016 |
Crêpe Normande, calvadosijs Domaine Bellegarde, Jurançon 2016 |
Menu “Alliance” – Alles naar Wens… | € | 93,00 |
Aangepaste wijnselectie | € | 38.00 |
Sappenarrangement | € | 28,00 |
Dessertwijn facultatief | € | 10,00 |
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.
Geserveerd van woensdagmiddag t/m zaterdagmiddag (uitgezonderd vrijdagavond en feestdagen).
Ceviche van zeebaars, rode spitskool, Ierse oester “Mòr”, pompelmoes |
Schol “Vis van het jaar”, bouillon van gebrande ui, hoorntrompetten |
Wilde eend, kweepeer, butternut, polenta, reductie van rode wijn |
Crêpe Normande, calvadosijs |
4-gangen – “Mid-week special” Menu | € 68.00 | |
Drankenpakket : Aperitief champagne / huisapero, wijnen, mokka | € 43.00 | |
Menu ”All in”: incl. aperitief, aangepaste wijnen, mokka | €111,00 |
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.
Geserveerd ‘s middags van woensdag t/m vrijdag (uitgezonderd feestdagen)
3 – gangen menu “Business-time | € | 47.00 |
Aangepaste wijnselectie | € | 21.00 |
Dessertwijn facultatief | € | 10.00 |
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.
VOORGERECHTEN / PRELUDE
„Ile Flottante „ van Oosterschelde kreeft / cavaillon / marchmellow v oude balasomico
Tartaar van kalfsfilet / langoestien / cheddar / ganzenlever / zomertruffel
Geprakte charlotte aardappel / Isigny room / Royal heritage Kaviaar 15 gram / 30 gram
Ganzenleverparfait / wortel / bloedappelsien
Bretoense langoestien ” Belle – Vue”
Jacobsvrucht uit Dieppe / aardpeer / pastinaak / herfsttruffel
VISGERECHTEN
‘t Beste van Tarbot / kervelbouillon / tapioca / knoluitjes / Hollandaise met Bergamot
Spies van zeetong / knolselder / girolles / minestrone
Filet van rode mul / Provencaalse dressing / pulpo
HOOFDGERECHTEN
Vanaf heden serveren we alle wild gerechten. oa. Creaties met HAAS / FAZANT
Grijze patrijs / croissant van selderij / duxelle van boskantherellen / Fine Champagne
Limousin rund / koolrabi / béarnaise / reductie cahors wijn
Kalfslende op de Konru grill / girollen / gerookte aardappel / salieolie met kalfswang
Hertenfilet / witlof / rode kool / rode wijn reductie met tijm