De Pastorie

Menu – “Alles naar Wens…” A Touch of Paris

!! Menu verkrijgbaar vanaf 18/05/2024 
op de pop up locatie De watermolen, Houtum 61 te Kasterlee

Geniet mee…

Prelude
Koraalzwam | Amantillado Sherry | hazelnoot
Kombu | miso | wortel | pecorino
Avocado “Sandwich”
Zalm | mango | koolzaad | garam masala

MENU

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

Menu “Mid-Week Special” A Touch of Paris

!! Menu verkrijgbaar vanaf 26/03/2024
op de pop up locatie De watermolen, Houtum 61 te kasterlee

Geserveerd van woensdagmiddag t/m zaterdagmiddag
(uitgezonderd vrijdagavond en feestdagen).

Hamachi
Hamachi | venkel | yuzu | dille (facultatief 10 gram Imperial Heritage kaviaar)
CEPPO, Il conte villa Prandone, Marche – I – 2022
Rode Mul
Rode Mul | gerookte paling | asperges | duindoornbes
Haut de Raffin, Côte du Rhône -F- 2022
Kalf
Filet van kalf | artisjok | kropsla | girollen | Noilly Prat
California Roots ‘red blend’ California -USA- 2020
Ile flottante
“Ile flottante” | aardbei | boekweit | onze lieve vrouw bedstro

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

“Business-time Club” A Touch of Paris

Geserveerd ’s middags van woensdag t/m vrijdag (uitgezonderd feestdagen)

3 – gangen menu “Business-time65.00
Aangepaste wijnselectie25.00

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

“A la Carte” April 2024 “A Touch of Paris

Voorgerechten

Ganzenlever  |  Le Foie D’oie | Gooseliver
Terrine | Shiso | Venkel | Amandel

Pommes Moscovite
kaviaar “Imperial Heritage” 30 gram

Kreeft  |  Le Homard  |  Lobster
Cavaillon | Citroengras | Dille

Langoestienen  |  Langoustines  |  Deep Sea Lobster
Wortel | Kerrie | Ananas

Zeebaars  |  Bar De Ligne  |  Seabass
Wellington | Kropsla | Hooi |  Dressing | kaviaar “Imperial Heritage” 20 gram

Asperge  |  Les Asperges  |  Asparagus
Morilles |  Parmezaan |  Eigeel |  Gevogelte

Hoofdgerechten – Te land en ter zee

Tarbot  |  Le Turbot  |  Turbot
Morilles |  Ganzenlever | Tuinbonen | Vin Jaune | Postelein

Zeetong  |  La Sole  |  Sole
Gerookte Paling | Bloemkool | Daslook | Tuinbonen | asperges

Kreeft  |  Le Homard  |  Lobster
Paksoi | Wortel |  Bisque | Bomba rijst (1/1 – 550 gram)

Zwezerik  |  Le Ris De Veau  |  Sweetbread
Asperge | Tuinbonen | morieljes | Lusteau Sherry

Duif  |  Le Pigeon  |  Pigeon
Butternut | Rozenbottel | Purple Curry | Amaranth

Lam  |  L’agneau  |  Lamb
Courgette | Kataïfi | Choron | Aioli

Rund  |  le filet de boeuf  |  beef filet
Artisjok | Asperge | Zwarte Look | Waterkers

Wagyu Kagoshima A5  |  Le Boeuf KagoshimaWagyu A5  |  Wagyu Kagoshima Beef A5
Artisjok | Asperge | Zwarte Look | Waterkers