De Pastorie

Menu “Alliance” – “Alles naar Wens…”

 

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

Menu “Mid-Week Special”

Geserveerd van woensdagmiddag t/m zaterdagmiddag (uitgezonderd vrijdagavond en feestdagen).

LANGOESTIENEN   /   LES LANGOUSTINES   /   DEEP SEA LOBSTER
Parels van komkommer en watermeloen / bergamot / krokant van Carabinero
RODE MUL   /   LE ROUGET BARBET   /   RED MULLET
Asperge / vadouvan / zeekraal / gerookte paling
“HERMITAGE BLACK AGNUS BEEF”   /   LE BOEUF ” BLACK AGNUS”   /   BEEF
Tomaat / ossenstaart / aardappelcrumble / soya
AARDBEIEN   /   LES FRAISES   /   STRAWBERRIES
Creatie met als thema… Aardbeien, yoghurt, vanille

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

“Business-time Club”

Geserveerd ‘s middags van woensdag t/m vrijdag (uitgezonderd feestdagen)

3 – gangen menu “Business-time 50.00
Aangepaste wijnselectie 25.00
Dessertwijn facultatief 10.00

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

“A la Carte” Mei / juni 2021

VOORGERECHTEN
Prélude

TONIJN “AAA”   /   LE THON   /   TUNAFISH
Doperwten / gepekelde tomaat / vermicelli / Thaise dressing

LANGOESTIENEN   /   LES LANGOUSTINES   /   DEEP SEA LOBSTER
Inlandse asperges / tuinkruiden / mierikswortel

INLANDSE ASPERGES   /   LES ASPERGES   /   ASPARAGUS
Amandel / basilicumolie / kersen

GEROOKTE PALING-KAVIAAR   /   L’ ANGUILLE -CAVIAR   /   ALE-CAVIAR   15 gram
Bloemkool / spinazie / gepocheerd hoeve ei, korenarenasperges                      30 gram

GANZENLEVER   /   LE FOIE GRAS   /   GOOSE LIVER
Gebakken met gekarameliseerde wortel / Rabarber – Parfait met butternut / knolselder


HOOFDGERECHTEN
Te land en ter zee

TARBOT   /   LE TURBOT   /   TURBOT
Groenten boeket / kervelbouillon / korenarenasperges

ZEETONG   /   LA SOLE   /   SOLE
Asperges / grijze garnaal / rouille / zeekraal

OOSTERSCHELDE KREEFT   /   LE HOMARD   /   LOBSTER
Minestrone / artisjok / tomaat / béarnaise van basilicum

DUIF UIT ANJOU “Royale”   /   LE PIGEONNEAU D’ ANJOU   /   PIGEON
Chioggia biet / jonge raapjes / girollen

LAM UIT PAUILLAC   /   L’ AGNEAU DE PAUILLAC   /   LAMB
Tomaat-aubergine / bloemkool-sjalot dressing / daslook / natuurjus

“HERMITAGE BLACK AGNUS BEEF”   /   LE BOEUF “BLACK AGNUS”   /   BEEF
Spitskool / asperges / graanmosterd / reductie van Cahors wijn