De Pastorie

Menu Alliance – “Alles naar Wens…”

Menu Maart / April 2023
Geniet mee…

PRELUDE

Churros / Parmezaan / Chorizo
Zwarte pens / Rode biet / Granny Smith
Sepia / Bisque / Basilicum / Tom Yum

MENU

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

Menu “Mid-Week Special”

Geserveerd van woensdagmiddag t/m zaterdagmiddag (uitgezonderd vrijdagavond en feestdagen).

HAMACHI + Royale Heritage Caviar 10 gram (Facultatief)
Wassabi / Avocado / Ajo Blanco / Dille
Rebhuhn Riesling, Weingut Aldinger, Würtemberg -D- 2021
SNOEKBAARS
venkel / Miso / jalapeño
Campogrande, Orvietto, Santa Cristina 2021 
BARBARIE EEND  /  LE CANARD  /  DUCK
Shïitaké / Peperkoek / Knolselderij / Maïs / Molé
“Parallele 45”, Paul Jaboulet, Côte du Rhône 2019
BEIJINHO
Pina Colada / Mango / Banaan / witte chocolade

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

“Business-time Club”

Geserveerd ‘s middags van woensdag t/m vrijdag (uitgezonderd feestdagen)

3 – gangen menu “Business-time 60.00
Aangepaste wijnselectie 25.00

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

“A la Carte” Maart 2023

VOORGERECHTEN

Diverse bereidingen van hoppescheuten en Primeur Asperges op de kaart !!

HOPPESCHEUTEN / LES JETS DE HOUBLON / HOP SHOOTS
Klassiek met hoeve ei

HAMACHI / Heritage Caviar 15 gram
Wassabi, Avocado, Ajo Blanco, Dille

LANGOESTIENEN / LANGOUSTINES / DEEP SEA LOBSTER
Langoestien XXL, Mango, butternut, kafir, curry jaipur

GANZENLEVER / LE FOIE D’OIE / GOOSELIVER
Ganzenlever parfait, Doyenne peer, Madeira, amandel

ZWEZERIK / LE RIS DE VEAU / SWEATBREAD
Tom kha Kai, rode biet, verveine, Lustau-Sherry, Bianchetti truffel

OESTER  /  LES HUITRES  /  OYSTER
Gilardeau oesters, Gepekelde venkel “Bloody Mary”

HOOFDGERECHTEN
TE LAND EN TER ZEE

TARBOT / LE TURBOT / TURBOT
Tarbot, morilles, Primeur asperges – risotto van knolselder

ZEETONG / LA SOLE / SOLE
Zeetong, groene kruiden, tijm, parel coscous

BLAUWE KREEFT / LE HOMARD BLEU / BLUE LOBSTER
Europese kreeft, rode linzen, bisque, purple curry (1/1 – 550 gram)

LAM / L’AGNEAU / LAMB
Lam, aubergine, choron, miso, salie

DUIF UIT ANJOU
Duif, peperkoek, knolselderij, maïs, molé

RUND / LE FILET DE BOEUF / BEEF FILET
“BWB“, cassis, sweet patato, pastinaak

Een huis waar mensen terugkomen en klanten gasten worden,
Dat is de ambitie van het team van restaurant “De Pastorie”.