!! Menu verkrijgbaar vanaf 11/09/2024
op de pop up locatie “De watermolen”, Houtum 61 te Kasterlee
Geniet mee…
Prelude
Taco | Shiitake | Basilicum
Aubergine | pecorino | Tijm
Cavaillon meloen | kalamansi | Yuzu-kosho
Zeeuwse mossel | kombu | curry | pinda
MENU
Zeebaars “ikejime” Zeebaars “ikejime”| verbena | bergamot | gember(facultatief 10 gram kaviaar “Imperial heritage) Rebhuhn Riesling, Weingut Aldinger” -D- 2023 |
Kreeft Kreeft | venkel | ajo blanco | jalapeño | M’hamsa Bourgogne Chardonnay “Les Murelles” Dom. Roux -F-2021 |
Kabeljauw Kabeljauw | pulpo | choron | Basilicum Bourgogne Chardonnay “Les Murelles” Dom. Roux -F-2021 |
Rund “ Belgisch wit-blauw” Rund | mais | zwarte olijf | polenta | little gem Rayos Uva, Vinos Olivier Rivièra, Rioja -S- 2022 |
Braambes Braambes | witte chocolade | yoghurt | saké | rijst L’Eté Gascon, Dom. Pellehaut, Côte de Gascogne -F- 2023 (facultatief) |
Dragon fruit Dragon fruit | lychee | kokos |
Menu “Alliance” – Alles naar Wens… | € | 120,00 |
Aangepaste wijnselectie | € | 45,00 |
Sappenarrangement | € | 40.00 |
Dessertwijn (Facultatief) | € | 10,00 |
Heritage Kaviaar 10 gram | € | 22.00 |
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.
!! Menu verkrijgbaar vanaf 11/09/2024
op de pop up locatie De watermolen, Houtum 61 te kasterlee
Geserveerd van woensdagmiddag t/m zaterdagmiddag
(uitgezonderd vrijdagavond en feestdagen).
Zeebaars “ikejime” Zeebaars “ikejime”| verbena | bergamot | gember(facultatief 10 gram Imperial Heritage kaviaar) CEPPO, Il conte villa Prandone, Marche – I – 2022 |
Kabeljauw Kabeljauw | pulpo | choron | Basilicum Haut de Raffin, Côte du Rhône -F- 2022 |
Rund “ Belgisch wit-blauw” Rund | mais | zwarte olijf | polenta | little gem California Roots ‘red blend’ California -USA- 2020 |
Dragon fruit Dragon fruit | lychee | kokos |
4-gangen – “Mid-week special” Menu | € | 90.00 |
Aangepaste wijnselectie | € | 35.00 |
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.
Geserveerd ’s middags van woensdag t/m vrijdag (uitgezonderd feestdagen)
3 – gangen menu “Business-time | € | 70.00 |
Aangepaste wijnselectie | € | 28.00 |
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.
Voorgerechten
Torro | Le Torro | Torro (Torro is het meest exclusieve stuk tonijn)
Torro | ganzenlever | hazelnoot | myoga | dashi
Pommes Moscovite
Kaviaar “Imperial Heritage” (30 gram)
King Krab | Crab Royal | King
King Krab | yuzu | dille
Ganzenlever | le foie d’oie | gooseliver
Gebakken ganzenlever | wortel | ananas
Zeebaars | Bar De Ligne | Seabass
Zeebaars | venkel | zee-egel | sinaas
Paling | l’Anguille | Ale
Rivierpaling | ajo blaco | groene kruiden | meergranen
Langoestien | langoustine | Deep sea lobster
Langoestien xxl | bumbu | kerrie | sepia | kaffir
Hoofdgerechten – Te land en ter zee
Tarbot | Le Turbot | Turbot
Tarbot | pulpo | fedeua | Provençaalse dressing
Zeetong | La Sole | Sole
Zeetong | unagi | kataïfi | duindoornbes
Kreeft | Le Homard | Lobster
Europese kreeft | rode linzen | ras el hanout | bisque | packsoy
Zwezerik | Le Ris De Veau | Sweetbread
Zwezerik | girollen | groene asperges | doperwt
Lam | L’agneau | Lamb
Lam | artisjok | Noilly Prat | Ibericoham
Wagyu Kagoshima A4 | Le Boeuf KagoshimaWagyu A5 | Wagyu Kagoshima Beef A5
Wagyu | little gem | kappers | pijnboompit | groene asperges
Ree | Le chevreuil | Venison
Ree filet | ganzenlever | kersen | amandel | girollen
Aanpassingen in menu’s en à la carte kunnen voor een meerprijs zorgen!