De Pastorie

Menu Alliance – “Alles naar Wens…”

Menu verkrijgbaar vanaf 13 / 09 / 2023

Geniet mee…

PRELUDE

Emmentaler / Mais  / Basilicum
“Olive martini” / Radijs / Kataifi
Rode biet / Mierikswortel / Kappers
“Irish Mohr” oester / Ponzu / Beurre noisette / Bundelzwam

MENU

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

Menu “Mid-Week Special”

Menu verkrijgbaar vanaf 13 / 09 /2023
Geserveerd van woensdagmiddag t/m zaterdagmiddag
(uitgezonderd vrijdagavond en feestdagen).

GEROOKTE PALING
crème d’ isigny / meergranen / groene kruiden / kaviaar 10 gram (Facultatief)
Touraine “Sauvignon” BIO – Terres de l’Aumonier – F – 2021
DIKKE PLADIJS
Spinazie / mosterd / eigeel
Clayton Road, Chardonnay, Australië 2021
WILDE EEND
Chioggia biet / girollen / bieslook / Amagnac
California Roots ‘red blend’ California -USA- 2020 
FLAN CARAMEL
witte chocolade / gember / mango / kaffir

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

“Business-time Club”

Geserveerd ‘s middags van woensdag t/m vrijdag (uitgezonderd feestdagen)

3 – gangen menu “Business-time 60.00
Aangepaste wijnselectie 25.00

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

“A la Carte” September 2023

VOORGERECHTEN

Prélude

GANZENLEVER  /  LE FOIE D’OIE  / GOOSELIVER
2 bereidingen : Pastei, Granny Smith, hazelnoot / Gebakken, braambes

ZEEBAARS  – Kaviaar  /  LE BAR DE LIGNE  / SEABASS
Kropsla / French dressing, courgetti, croutons – “Heritage kaviaar” 15 gram

KREEFT / LE HOMARD / LOBSTER
Watermeloen, pijnboompitten, rosé champagne, dille

LANGOESTIENEN  / LANGOUSTINES /  DEEP SEA LOBSTER
Langoestien XXL, zee egel, venkel, sinaas

COQUILLES
Eringi / Amontillado sherry / hazelnoot / witlof / herfst truffel

GEROOKTE PALING / L’ANGUILLE FUME / SMOKED ALE
Knolselder, aardappel mousseline – “Heritage kaviaar” 15 gram

HOOFDGERECHTEN

Te land en ter zee

TARBOT  /  LE TURBOT  /  TURBOT
Tarbot, peterseliewortel, girollen, Dijonaise-saus

ZEETONG  /  LA SOLE  /  SOLE
Zeetong, gepocheerde oesters, zeekraal, wakamé

OOSTERSCHELDE KREEFT  /  LE HOMARD BLEU  /  BLUE LOBSTER
Gort, lenteui, bisque, tomami (1/1 – 550 gram)

ZWEZERIK / LE RIS DE VEAU / SWEETBREAD
Spinazie, zwarte look, ui, truffel

DUIF / LE PIGEON D’ANJOU / PIGEON
Maitaké, bospeen, selderij, duindoornbes

RUND   /  LE FILET DE BOEUF  /  BEEF FILET
Bloemkool, Kimchi, kalf wang

WAGYU RUND A4  /  LE BOEUF WAGYU A4 / WAGYU BEEF A4 (150 GRAM)
Bloemkool, Kimchi, kalf wang

Een huis waar mensen terugkomen en klanten gasten worden,
Dat is de ambitie van het team van restaurant “De Pastorie”.