De Pastorie

Menu “Alliance” – “Alles naar Wens…”

Menu vanaf zaterdagavond 16/10/2021

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

Menu “Mid-Week Special”

Geserveerd van woensdagmiddag t/m zaterdagmiddag (uitgezonderd vrijdagavond en feestdagen).

GANZENLEVER   /   LE FOIE GRAS   /   GOOSE LIVER
Ganzenlever, gerookte paling, butternut, rode biet, specerijenkaramel
ZEEBAARS   /   LE BAR   /   SEABASS  
Zeebaars, Provençaalse dressing, pulpo, kruidencoulis
FAZANT   /   LE FAISAN   /   PHEASANT
Fazant, witloof, kastanjes, gojibes, fine champagne
CHOCOLADE   /   LE CHOCOLAT   /   CHOCOLAT
Warme soufflé van chocolade, café glacé

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

“Business-time Club”

Geserveerd ‘s middags van woensdag t/m vrijdag (uitgezonderd feestdagen)

3 – gangen menu “Business-time 50.00
Aangepaste wijnselectie 25.00
Dessertwijn facultatief 10.00

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

Kerst menu “Royal” 2021

Het restaurant is geopend op 24 ‘s avonds en 25 december middag & avond.
We zijn volop in voorbereiding met de opstelling van een exquise feestmenu.

Eerstdaags kan je het op deze pagina vinden.

Reserveer snel je tafel. Plaatsen beperkt!

We brengen met de feestdagen geen “Take Away” formule.


“A la Carte” Oktober 2021

VOORGERECHTEN
Prélude

BOSDUIF – GANZENLEVER   /   LE PIGEON RAMIER – FOIE GRAS   /   WOOD PIGEON – GOOSE LIVER
“pot-au-feu” van bosduif, ganzenlever, spitskool, crispy crumble, extract van truffel

LANGOESTIENEN   /   LES LANGOUSTINES   /   DEEP SEA LOBSTER
Krokant in kataifideeg, appel, witlof, groene curry

JACOBSVRUCHT   /   LES COQUILLES ST JACQUES   /   SCALLOPS
Charlotte aardappel, concassé van oesters, gesmolten prei, saffraanjus

ZEEBAARS-KAVIAAR   /   LE BAR-CAVIAR   /   SEABASS-CAVIAR                      15 gram
Licht gepekelde zeebaars, sabayon van bergamot, Royal Heritage Kaviaar       30 gram

KING KRAB   /   LE CRABE   /   KING KRAB
Canneloni van King Krab, groene papaya, avocado, ajo blanco


HOOFDGERECHTEN
Te land en ter zee

TARBOT   /   LE TURBOT   /   TURBOT
Aardpeer, Lardo di Colonata, spekjus

ZEETONG   /   LA SOLE   /   SOLE
Schorseneer, reductie van Bouzy wijn met sjalot, zeesla

OOSTERSCHELDE KREEFT   /   LE HOMARD   /   LOBSTER
Provençaalse dressing, aromatenolie, kruidensalade

GOUDBRASEM   /   LA DORADE ROSE   /   GILTHEAD BREAM
Witlof, kardinaalboter, zeevruchten

PATRIJS   /   LE PERDREAU   /   PARTRIDGE
Vijgen, kastanjes, girollen

HERT   /   LE CERF   /   DEER
Rode kool, chutney van zilverui, muskatdruiven

ZWEZERIK   /   LE RIS DE VEAU   /   SWEETBREAD
Knolselder, duxelle van boskantherellen, coulis van ganzenlever

RUNDS   /   LE BOEUF   /   BEEF
“Bordelaise”, pommes-pont-neuf, herfsttruffel

HAAS   /   LE LIEVRE   /  HARE
Inlandse hazenrug / schorseneer / distelzwam / Groene pepermosterd