!! Menu verkrijgbaar vanaf 10/01/2025
op de pop up locatie “De watermolen”, Houtum 61 te Kasterlee
Geniet mee..
Prelude:
Ei dooier | Parmezaan | bieslook
Panisse | Sumac | Munt
Cornetto | Aardappel | Comté
Oester « Irish Mor »| Bruine boter | Sesam
MENU
Coquille Coquille | granny smith | citrus dressing | avocado “Imperial heritage” kaviaar – (Facultatief 10 gram) Riesling, Karl May, Magnum -D- 2021 |
Tarbot Tarbot | pomelo | bloemkool | kokkels | sepia Casal Di Serra, Verdicchio Dei Castelli di Jesi – Marche -I- 2023 |
Kreeft Kreeft | zwezeriken | shiitake | Bisque | tandori Casal Di Serra, Verdicchio Dei Castelli di Jesi – Marche -I- 2023 |
Haas Hazenrug « Arlequin » | nougatine | spruitkool | Civet Dehesa, la Granja, Castillia y Léon -S- 2019 |
Kastanje Kastanje | Sparrentak | witte chocolade | Walnoot Muskat Spätlese, Dom. Stiegelmar -O- 2018 (Facultatief) |
Passievrucht Souflé | Passievrucht | Vanille |
Menu “Alliance” – Alles naar Wens… | € | 120,00 |
Aangepaste wijnselectie | € | 45,00 |
Sappenarrangement | € | 40.00 |
Dessertwijn (Facultatief) | € | 10,00 |
Heritage Kaviaar 10 gram | € | 22.00 |
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.
!! Menu verkrijgbaar vanaf 10/01/2025 12.00 uur
op de pop up locatie De watermolen, Houtum 61 te kasterlee
Geserveerd van woensdagmiddag t/m zaterdagmiddag
(uitgezonderd vrijdagavond en feestdagen).
MENU
Coquille Coquille | granny smith | citrus dressing | avocado “Imperial heritage” kaviaar – (Facultatief 10 gram) Grüner Veltliner, “Antlasbergen”, Weingut Hagn -O- 2023 |
Skrei Skrei | pomelo | bloemkool | kokkels | sepia Belleruche, Côte du Rhône, Dom. Chapoutier -F- 2023 |
Kalf Zuurkool | Pani-Puri | augurk | béarnaise Girlane, Alto Adige -I- 2022 |
Kastanje Kastanje | Sparrentak | witte chocolade | Walnoot |
4-gangen – “Mid-week special” Menu | € | 90.00 |
Aangepaste wijnselectie | € | 35.00 |
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.
Geserveerd ’s middags van woensdag t/m vrijdag (uitgezonderd feestdagen)
3 – gangen menu “Business-time | € | 70.00 |
Aangepaste wijnselectie | € | 28.00 |
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.
Voorgerechten
Torro | Le Torro | Torro (Torro is het meest exclusieve stuk tonijn)
Torro | ganzenlever | hazelnoot | myoga | dashi
Pommes Moscovite
Kaviaar “Imperial Heritage” (30 gram)
King Krab | Crab Royal | King Crab
King Krab | yuzu | dille
Ganzenlever | le foie d’oie | Gooseliver
Ganzenlever | Gerookte paling | Porto | kersen | Shiso
Zeebaars | Le Bar de ligne | Seabass
Zeebaars | little gem | kappers | koolrabi | French dressing
Langoestien | langoustine | Deep sea lobster
Langoestien xxl | mango | wortel | curry Jaïpur | tandoori
Jacobsvrucht | Coquille St-Jacques | Scallops
Coquille | Pancetta | kastanje champignon | Parmezaan | Herfst Truffel
Hoofdgerechten – Te land en ter zee
Tarbot | Le Turbot | Turbot
Tarbot | kastanje chamignon | beurre blanc | knolselder | pommes soufflé
Zeetong | La Sole | Sole
Noordzee tong | oester “Irish Mor” | grijze garnaal | Riesling sabayon
Kreeft | Le Homard | Lobster
Europese kreeft | Nduja | pulpo | fideua
Zwezerik | Le Ris De Veau | Sweetbread
Zwezerik | shiitake | buikspek | herfst truffel
Hoevekip | Le Poulet Fermier | Farm Chicken
Hoevekip | Champagne Sabayon | Pommes Pont Neuf | Herfst truffel
Wagyu Kagoshima A4 | Le Boeuf Kagoshima Wagyu A5 | Wagyu Kagoshima Beef A5
Wagyu | kimchi | zwarte look | artisjok
Fazant | Le faisan | Phaesant (2 pers)
Fazant | girollen | wortel | witlof
Haas | Le lièvre | Hare
Haas “Arlequin” | spruit | schorseneer | veenbessen | stoverij vd bout
Aanpassingen in menu’s en à la carte kunnen voor een meerprijs zorgen!