De Pastorie

Menu Alliance – “Alles naar Wens…”

Menu verkrijgbaar vanaf vrijdag 7 september

 

Menu “Mid-week special”

Geserveerd van woensdag t/m zaterdagmiddag (Uitgezonderd vrijdag- en zaterdagavond)

 

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !

Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen. Zo kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

“Business-time Club”

Geserveerd ‘s middags van woensdag t/m zaterdag (uitgezonderd feestdagen)

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !

Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen. Zo kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

 

“A la carte” – Van de kaart

We serveren u een ruime keuze “a la carte” gerechten en seizoen suggesties.
Een selectie dagverse top producten, creatief gebracht door ons team!

 

 

PRELUDE

GANZENLEVER /  LE FOIE GRAS D’OIE  /  GOOSELIVER
Marmer van ganzenlever, zoete garnituren / eigenbak “Brioche” met klotsuiker
TONIJN   /   LE THON   /   TUNAFISH
Tonijn, dressing van wakamé, prei, wortel
OESTERS uit Zeeland  /  LES HUITRES de Zélande  /  OYSTERS
Zeeuwse oesters, scheermes, sjalot, kokkels, Isignyroom
ZEEBAARS – King Krab /  LE BAR – la crabe  /  SEABASS – King Crab
Céviche van zeebaars, King Krab, Komkommer, Dressing met Ponzu
LANGOESTIENEN  /  LES LANGOUSTINES  /   DEEP SEA LOBSTER
Bretoense langoestienen, nage van groenten, zeespinazie


Z
ALIGHEDEN UIT DE ZEE  – LES DELICES DE LA MER

NOORDZEETONG  /  LA SOLE  /   SOLE
Zeetong, champagne, ragout van oester, kokkels en mosselen
SNOEKBAARS  /  LE SANDRE  /  ZANDER
Snoekbaars, selderij, kokkels, Noilly Prat
KREEFT  /  LE HOMARD  /  LOBSTER
Europese kreeft, salade van lente-ui en shiitaké, bouillon van rode curry – sinaas
TARBOT  /  LE TURBOT  /  TURBOT
Tarbot, fregola, prei, kleine girollen, kervelbouillon

VLEESGERECHTEN  –  LES RÔTIS

ZWEZERIK  /  LE RIS DE VEAU  /  SWEATBREAD
Krokant gebakken kalfszwezeriken, geglaceerde appel, calvados
DUIF   /   LE PIGEON   /   PIGEON
Duif uit Anjou, rosé gebraden, spitskool, gesmolten ganzenlever, coppa di Parma
RUND   /   LE BŒUF   /   BEEF
Runderfilet – Belgisch Wit-Blauw, Bordelaise, kropsla en witlof, Cornes de gâtes
LAM  /  L’ AGNEAU  /  LAMB
Lam, ratatouille, natuurjus met rozemarijn

 

Cera vennoten aktie

Exclusief voor cera vennoten !

Reeds enkele jaren zijn we geselecteerd door de “Mastercooks of Belgium” en “Cera” om deel te nemen aan deze aktie en exclusief voor Cera vennoten. Ze loopt van 24/09/2018 tot en met 28/02/2019.
De voorbije jaren genoten telkens 800 vennoten van deze aktie in ons restaurant. We danken dan ook de gasten die in het verleden kozen voor ons bedrijf.

Een Cera vennotennummer geeft recht op een lunch voor 2 personen. Je reservatie kan enkel doorgegeven worden via het speciale reservatie systeem van Resengo.

In uitzondering van de meeste deelnemers kan je bij ons ook terecht op zaterdagmiddag!

Eerstdaags wordt de reservaties lijn open gezet voor deze actie.
Wees er dus snel bij en kom genieten van een exquise 5 gangenmenu.

Tot kijk!
carl&loes, team