De Pastorie

Menu – “Alles naar Wens…” A Touch of Paris

!! Menu verkrijgbaar vanaf 13/07/2024 
op de pop up locatie “De watermolen”, Houtum 61 te Kasterlee

Geniet mee…

Prelude
Taco | Shiitake | Basilicum
Aubergine | pecorino | Tijm
Cavaillon meloen | kalamansi | Yuzu-kosho
Zeeuwse mossel | kombu | curry | pinda

MENU

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

Menu “Mid-Week Special” A Touch of Paris

!! Menu verkrijgbaar vanaf 13/07/2024
op de pop up locatie De watermolen, Houtum 61 te kasterlee

Geserveerd van woensdagmiddag t/m zaterdagmiddag
(uitgezonderd vrijdagavond en feestdagen).

Zeebaars “ikejime”
Zeebaars “ikejime”| verbena | bergamot | gember(facultatief 10 gram Imperial Heritage kaviaar)
CEPPO, Il conte villa Prandone, Marche – I – 2022
Kabeljauw
Kabeljauw | pulpo | choron | Basilicum
Haut de Raffin, Côte du Rhône -F- 2022
Rund “ Belgisch wit-blauw”
Rund | mais | zwarte olijf | polenta | little gem
California Roots ‘red blend’ California -USA- 2020
Dragon fruit
Dragon fruit | lychee | kokos

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

“Business-time Club” A Touch of Paris

Geserveerd ’s middags van woensdag t/m vrijdag (uitgezonderd feestdagen)

3 – gangen menu “Business-time65.00
Aangepaste wijnselectie25.00

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

“A la Carte” Juli 2024 “A Touch of Paris”

Voorgerechten

Torro | Le Torro | Torro (Torro is het meest exclusieve stuk tonijn)
Torro | ganzenlever | hazelnoot | myoga | dashi

Pommes Moscovite
Kaviaar “Imperial Heritage” (30 gram)

King Krab | Crab Royal | King
King Krab | yuzu | dille

Ganzenlever | le foie d’oie | gooseliver
Gebakken ganzenlever | wortel | ananas

Zeebaars  |  Bar De Ligne  |  Seabass
Zeebaars | venkel | zee-egel | sinaas

Paling | l’Anguille | Ale
Rivierpaling | ajo blaco | groene kruiden | meergranen

Langoestien  | langoustine | Deep sea lobster
Langoestien xxl | bumbu | kerrie | sepia | kaffir

Hoofdgerechten – Te land en ter zee

Tarbot  |  Le Turbot  |  Turbot
Tarbot | pulpo | fedeua | Provençaalse dressing

Zeetong  |  La Sole  | Sole
Zeetong | unagi | kataïfi | duindoornbes

Kreeft  |  Le Homard  |  Lobster
Europese kreeft | rode linzen | ras el hanout | bisque | packsoy

Zwezerik  |  Le Ris De Veau  | Sweetbread
Zwezerik | girollen | groene asperges | doperwt

Lam  |  L’agneau  |  Lamb
Lam | artisjok | Noilly Prat | Ibericoham

Wagyu Kagoshima A4  |  Le Boeuf KagoshimaWagyu A5  |  Wagyu Kagoshima Beef A5
Wagyu | little gem | kappers | pijnboompit | groene asperges

Ree | Le chevreuil | Venison
Ree filet | ganzenlever | kersen |  amandel | girollen

Aanpassingen in menu’s en à la carte kunnen voor een meerprijs zorgen!