De Pastorie

Menu Alliance – “Alles naar Wens…”

Menu verkrijgbaar vanaf Zaterdag 7 juli

 

Menu “Mid-week special”

Geserveerd van woensdag t/m zaterdagmiddag (Uitgezonderd vrijdag- en zaterdagavond)

 

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !

Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen. Zo kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

“Business-time Club”

Geserveerd ‘s middags van woensdag t/m zaterdag (uitgezonderd feestdagen)

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !

Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen. Zo kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

 

“A la carte” – Van de kaart

We serveren u een ruime keuze “a la carte” gerechten en seizoen suggesties.
Een selectie dagverse top producten, creatief gebracht door ons team!

 

 

PRELUDE

GANZENLEVER /  LE FOIE GRAS D’OIE  /  GOOSELIVER
Marmer van ganzenlever, zoete garnituren / eigenbak “Brioche” met klotsuiker
JACOBSVRUCHT  /  LES COQUILLES ST-JACQUES  /  SCALLOPS
St-Jacobsvruchten, gerookt hoeve-ei, aardappel, sabayon met Geuze
OESTERS uit Zeeland  /  LES HUITRES de Zélande  /  OYSTERS
Zeeuwse oesters in twee bereidingen : met scheermes/sjalot – mandarijn/ramanas/wasabi
ZEEBAARS – King Krab /  LE BAR – la crabe  /  SEABASS – King Crab
Céviche van zeebaars, King Krab, Komkommer, Dressing met Ponzu


Z
ALIGHEDEN UIT DE ZEE  – LES DELICES DE LA MER

NOORDZEETONG  /  LA SOLE  /   SOLE
Zeetong, champagne, ragout van oester, kokkels en mosselen
RODE MUL   /   LE ROUGET BARBET   /   RED MULLET
Rouget barbet, daslook, kreeft, pulpo
OOSTERSCHELDE KREEFT  /  LE HOMARD  /  LOBSTER
Blauwe kreeft in minestrone, artavaggio crème
TARBOT  /  LE TURBOT  /  TURBOT
Tarbot, fregola, prei, kleine girollen, kervelbouillon

VLEESGERECHTEN  –  LES RÔTIS

ZWEZERIK  /  LE RIS DE VEAU  /  SWEATBREAD
Krokant gebakken kalfszwezeriken, geglaceerde appel, calvados
DUIF   /   LE PIGEON   /   PIGEON
Duif uit Anjou, rosé gebraden, spitskool, gesmolten ganzenlever, coppa di Parma
RUND   /   LE BŒUF   /   BEEF
Runderfilet – Belgisch Wit-Blauw, Bordelaise, kropsla en witlof, Cornes de gâtes

 

Zomer Suggesties

Buiten onze “a la carte” en de exquise menu’s serveren we u enkele klassieke gerechten bereidt met een moderne toets.

 

“Tataki” van “Blue Fin” tonijn, wasabi en groene papaya
Canadese “Babykreeft”, “Belle-Vue”-Nieuwe stijl, sorbet Gin Tonic
Merus van King Krab, gel van snijboon, dressing van knolgroenten
Bretoense langoestienen, nage van primeurgroenten, zeespinazie
Oester natuur “Gillardeau”  M3 / (6 stuks)
Belgisch Zuiglam, ratatouille, natuurjus met rozemarijn
Ribstuk, zadel, bout, stoverij
Graankip “label rouge”, jonge spinazie, béarnaise met tomaat
’t Beste stuk van reerug, rabarber, ganzenlever

 

 

 

Geen suggestiekaart op zaterdagavond!