De Pastorie

Menu Alliance – “Alles naar Wens…”

Menu verkrijgbaar vanaf woensdag 8 januari 2020

Menu “Mid-week special”

Geserveerd van woensdag t/m zaterdagmiddag (Uitgezonderd vrijdag- en zaterdagavond)

 

 

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !

Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen. Zo kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

“Business-time Club”

Geserveerd ‘s middags van woensdag t/m zaterdag (uitgezonderd feestdagen)

 

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !

Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen. Zo kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

 

“A la carte” – Van de kaart

We serveren u een ruime keuze “a la carte” gerechten en seizoen suggesties.
Een selectie dagverse top producten, creatief gebracht door ons team!

VOORGERECHTEN
Prélude

GANZENLEVER /  LE FOIE GRAS D’OIE  /  GOOSELIVER
Ganzenlever, salade van meloen, compte van dadels, specerijen karamel
HAMACHI TONIJN   /   HAMACHI   /   AMBERJACK
Hamachi tonijn in carpaccio, sorbet van jalapeno, pickles van bloemkool
LANGOESTIENEN   /   LES LANGOUSTINES   /   DEEP SEA LOBSTER
Bretoense langoestienen, macedoine van knolgroenten, zomertruffel
JACOBSVRUCHT   /   LES COQUILLES ST JACQUES   /   SCALLOPS
Jacobsvrucht uit Dieppe, aardappelmousseline, dressing met king grab en bosui, gevogelte reductie
PATAT KAVIAAR   /   POMMES MOSCOVITE   /   PATATO CAVIAR
Geprakte aardappel, gerookte paling, zeespinazie, Royal Heritage Caviar”
KREEFT   /   LE HOMARD   /   LOBSTER
Kreeft in kruidencoulis, kreeftenbout – salade van snoeptomaat met basilicum
GILLARDEAU OESTERS   /   LES HUITRES   /   OYSTERS
Oesters, jonge andijvie, champagnesabayon


HOOFDGERECHTEN
Te land en ter zee

NOORDZEETONG  /  LA SOLE  /   SOLE
Waterzooi van Noordzeetong, langoestienen en bouchots mosselen, asperges uit Pertuis, girollen
KABELJAUW   /   LE CABILLAUD   /   CODFISH
Rug van kabeljauw, kappertjesboter, aardappelmousseline, zeespinazie
TARBOT  /  LE TURBOT  /  TURBOT
Moot van tarbot, luchtige Dijonaise, tuinbonen en lente-ui
RUND   /   LE BŒUF   /   BEEF
Runderfilet van “BWB”, courgette, pistou
LAM “TEXEL”  /  L’ AGNEAU “TEXEL” /  LAMB “TEXEL”
Lam, geroosterde torenbloemkool, salsa van paprika en gekonfijte citroen
HAAS   /   LE LIEVRE   /   HARE
Inlandse hazenrug, rode kool, boscantharellen, “Tierenteyn mosterd”
DUIF   /   LE PIGEON   /   PIGEON
Duif, rode kool, pompoen, ganzenlever, coulis met armagnac