De Pastorie

Menu Alliance – “Alles naar Wens…”

Menu verkrijgbaar vanaf 10/01/2024

Geniet mee…

PRELUDE

Spinazie / mosterd / miriekswortel / sesam
Polenta / nacho / maïs / Ras el hanout
Knolselder / sparrentak / hazelnoot / molé
Parmezaan / Pancetta / dashi / kastanje champignon

MENU

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

Menu “Mid-Week Special”

Menu verkrijgbaar vanaf 10 / 01 / 2024
Geserveerd van woensdagmiddag t/m zaterdagmiddag
(uitgezonderd vrijdagavond en feestdagen).

BIO ZALM “LABEL ROUGE”
Tobiko, kokkels, ajo blanco
CEPPO, Il conte villa Prandone, Marche – I – 2022
SNOEKBAARS
Snoekbaars, hooi, prij, bieslook, kappers – heritage kaviaar 10 gram (facultatief)
Haut de Raffin, Côte du Rhône -F- 2022
LAM
Filet van lam, gekonfijte tomaat, courgette, natuurjus
California Roots ‘red blend’ California -USA- 2020
VIJG
vijg, amandel, braambes, Umeboshi

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

“Business-time Club”

Geserveerd ’s middags van woensdag t/m vrijdag (uitgezonderd feestdagen)

3 – gangen menu “Business-time60.00
Aangepaste wijnselectie25.00

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

“A la Carte” Januari 2024

VOORGERECHTEN

GANZENLEVER  /  LE FOIE D’OIE  /  GOOSELIVER
2 bereidingen : Pastei, Granny Smith, hazelnoot / Gebakken, braambes

ZEEBAARS  – Kaviaar  /  LE BAR DE LIGNE  / SEABASS
Kropsla / French dressing, courgette, croutons – “Heritage kaviaar” 15 gram

KREEFT / LE HOMARD / LOBSTER
Watermeloen, pijnboompitten, rosé champagne, dille

LANGOESTIENEN  / LANGOUSTINES /  DEEP SEA LOBSTER
Langoestien XXL, zee egel, venkel, sinaas

COQUILLES  /  LES COQUILLES  /  SCALLOPS
Eringi / Amontillado sherry / hazelnoot / witlof / Winter truffel

GEROOKTE PALING / L’ANGUILLE FUME / SMOKED ALE
Knolselder, aardappel mousseline – “Heritage kaviaar” 15 gram

MORIELJES  /  LES MORILLES  /  MORELS
Gevogelte, parmezaan, eigeel, miso « Tuber melanosporum » truffel

HOOFDGERECHTEN

Te land en ter zee

TARBOT  /  LE TURBOT  /  TURBOT
Tarbot, peterseliewortel, oesterzwammen, Dijonaise-saus

ZEETONG  /  LA SOLE  /  SOLE
Zeetong, gepocheerde oesters, zeekraal, wakamé

KREEFT  /  LE HOMARD  /  LOBSTER
Curry, bloemkool, passievrucht (1/1 – 550 gram)

ZWEZERIK / LE RIS DE VEAU / SWEETBREAD
Spinazie, zwarte look, ui, truffel

DUIF / LE PIGEON / PIGEON
Duif uit Anjou, quinoa, Emmenthaler, radicchio, pistache

LAM  /  L’AGNEAU  / LAMB
Gekonfijte tomaat, courgette, aubergine – navarin van de bout

RUND   /  LE FILET DE BOEUF  /  BEEF FILET
Bloemkool, Kimchi, kalf wang

WAGYU RUND A4  /  LE BOEUF WAGYU A4 / WAGYU BEEF A4 (150 GRAM)
Bloemkool, Kimchi, kalf wang

Een huis waar mensen terugkomen en klanten gasten worden,
Dat is de ambitie van het team van restaurant “De Pastorie”.

WIFI CODE: NETWERK: GAST PASTORIE / CODE : 2460plaats2