De Pastorie

Menu Alliance – “Alles naar Wens…”

Menu verkrijgbaar Van zaterdagavond 09/07/2022.
Geniet mee…

INTERMEZZO

Maatjes haring, rode ui
Infuus van Noordzeekrab / meloen
Springrol “Pulled Porc”

MENU

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

Menu “Mid-Week Special”

Geserveerd van woensdagmiddag t/m zaterdagmiddag (uitgezonderd vrijdagavond en feestdagen).

TONIJN
Tataki van tonijn
Riesling, Weingut Diel 2019
KABELJAUW  /  LE CABILLAUD  /  CODFISH
Venkel / Zeeuwse mosselen / Pernod
Cassiopé, Côte du Rhone 2020
MULARD EEND
Périgordine
Cavrine, Rosso Veneto,Tenuta La Falcona 2018
AARDBEI
Yuzu / chocolade

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

“Business-time Club”

Geserveerd ‘s middags van woensdag t/m vrijdag (uitgezonderd feestdagen)

3 – gangen menu “Business-time 60.00
Aangepaste wijnselectie 25.00
Dessertwijn facultatief 10.00

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

“A la Carte” April 2022

A LA CARTE 

VOORGERECHTEN

Prélude

ZEEUWS OESTERS   /  LES HUITRES DE ZELANDE  /  ZEALAND OYSTERS
Zeeuwse oesters & tartaar van kreeft / gefermenteerde komkommer / frisse groenten salade

RISOTTO   /  LE RISOTTO  /  RISOTTO
Kabeljauw / Asperges & zeespinazie / Noordzeekrab

LANGOESTIENEN – Asperges / LES LANGOESTINES – Asperges / DEEP SEA LOBSTER
Bretoense langoestien / inlandse asperges / witte chocolade / rucola / zomertruffel

GANZENLEVER  /  LE FOIE D’OIE  /  GOOSELIVER
Ganzenlever parfait / chutney van abrikoos / violet

PATAT KAVIAAR  /  POMMES MOSCOVITE  /  PATATO CAVIAR                                15 Gram
Simpelweg “patatje kaviaar”                                                                                           30 Gram


HOOFDGERECHTEN

Te land en ter zee

TARBOT  /  LE TURBOT  /  TURBOT
Op de grill / béarnaise van zeevruchten / violette artisjok / zeesla

RODE MUL / LE ROUGET BARBET / RED MULLET
Asperges / fêves de Marais / shiitake / gember

ZEETONG  /  LA SOLE  /  SOLE
Goujonettes / primeurgroenten / hand gepelde garnaal / Riesling sabayon

NOORDZEE KREEFT  /  LE HOMARD BLEU /  BLUE LOBSTER
Lente ui / jonge venkel – citrus / Beukenzwam / rode kerrie

DUIF ANJOU /  LE PIGEON  /  PIGEON
Gelakt “zoet-zuur” / bataat / “bigarade”

ZWEZERIK   /  LE RIS DE VEAU  /  SWEATBREAD
Krokant gebakken / pata negra / erwten / gekonfijte sjalot

LAM   /   L’AGNEAU   /  LAMB
Filet van lam / kruiden panade / peterseliewortel – patisson met “pulled lamb”

Een huis waar mensen terugkomen en klanten gasten worden,
Dat is de ambitie van het team van restaurant “De Pastorie”.