De Pastorie

Menu Alliance – “Alles naar Wens…”

Menu verkrijgbaar vanaf Zaterdag 30 oktober 2017

 

Menu “Mid-week special”

Geserveerd van woensdag t/m zaterdagmiddag (Uitgezonderd vrijdag- en zaterdagavond)

 

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !

Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen. Zo kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

“Business-time Club”

Geserveerd ’s middags van woensdag t/m zaterdag (uitgezonderd feestdagen)

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !

Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen. Zo kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

 

kerst arrangement  2017

Zondagavond 24 december en Maandagmiddag 25 december is het restaurant geopend.!

We werken momenteel aan een exquis, feestelijk Kerst arrangement.
Eerstdaags kan u deze info op deze pagina vinden.

 

CATERING kerstperiode 2017

 

CATERING SERVICE KERSTMIS 2017

Beste fijnproever,

Naar jaarlijkse traditie stellen we u ons “AFHAALMENU” – Kerstmis 2017 voor !
Een “Menu Complet” van aperitiefhapjes t/m koffiegarnituur.

De kant en klare gerechten zijn zorgzaam verpakt.
We voorzien een verklarende uitleg met foto’s van de afgewerkte gerechten.
Met een weinig creatieve inzet haalt u “de chef” en de gastronomie in huis…Smakelijk !

PRELUDE 

Amandel makaron, die voorzien we van een plakje eendenlever, een specialiteit!
Verwarmende “Kastelse pompoensoep” met saffraandraadjes
Weckpotje met “Potjesvlees”, bereidt naar het recept van Beenhouwer “Leys Orbi” uit Poperinge.

MENU

We maken een terrine van kreeft en bout van jong konijn, gegaard in ganzenvet op lage T° met kalfskop. Heerlijke dressing met zuurtjes om het op te smukken.

Serveren vervolgens een mooi stuk grietbot, prei tonnetjes.
Een heerlijke citronelle bouillon die we verrijken met bouchots mosselen en kokkels

’t beste van het hert is de filet, mooi gekorst, graantjesmosterd.
Zoete wortel en kumquats, boleten, spruiten zijn de begeleiders.
Van de bil maken we een verrukkelijke stoverij.

“Coupe” met een verrassende combinatie van mascarpone, chocolade en zwarte bessen.
Een ijs van ananas zal het geheel opfrissen.

Snoeperij en koekjes
(cuberdons, nougat, allerlei ambachtelijke koekjes…)

Prijs van het “Menu Complet” : € 70,00

Incl. Materialen, kristallen coupe/glas/weckpot, enz

Andere Gerechten :

Voorgerechten

GANZENLEVERPASTEI, Natuur, confituur ananas/mango, brioche
€ 110,00  / kg, minimum afname 300 gr.

“ROYAL HERITAGE” KAVIAAR
GEPRAKTE AARDAPPEL, ZURE ROOM
30 GRAM KAVIAAR € 78,00
50 GRAM KAVIAAR € 130,00
OESTERS 4 ZERO Zeeuwse platte, rauw of met sjalotten dressing € 4,00/st

Soepen
FIJNE BISQUE VAN KREEFT Met stukken kreeft, groenten, room € 15.00 / L.
KASTELSE POMPOENSOEP MET SAFFRAAN € 08,00 / L.

Hoofdgerechten

RAGOUT / CIVET VAN HERTENBOUT “ A LA ROYALE” € 24,00 pp
Met diverse groenten, veenbessen en aardappel bereiding

 

KREEFTEN à la nage € 28,00 € pp ½ kreeft, gewicht 1/1 650 gr.
KROEPOEK Zoete en zoute, gemengd assortiment € 15/16.00 / box van 48 st.
BROODJES Assortiment spek, kaas, wit puntje € 1,40 / st.
ZUURDESEMBROOD Tarwe / wit 300 gram € 3,50 / st.

Champagne Crépaux et fils, 100 % grand Cru, « Cuvée De Pastorie »
28,00 / b 0,75

Praktisch INFO:
Gelieve uw bestelling tijdig door te geven aub ; Telefonisch, per fax of per mail.
Bestelling enkel geldig na telefonische bevestiging!
Afsluitdatum voor de bestellingen: 17 december 2017
Aangepaste wijnen in overleg met onze Sommelier.

We aanvaarden geen Kredietkaarten voor deze menu’s!

NAAM      ……………………………………………………………….

Aantal Menu’s: ………….

Broodjes: JA/NEE …….………st……………

Telefoonnummer:     ……………./…………………………………

Afhalen op……………………………………te………………….uur

Opmerkingen: